Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Dunlop nyárigumi teszt

Az SP Sport 5000 az ultra nagy teljesítményű gumiabroncsok sorába tartozik, és ahogy a Dunlop nyárigumi teszt vizsgálatai is rámutattak, a gyártó a tapadás fokozásával, a kormányzás precizitásával sikerült a vezetést élménnyé tenni.
A gumiabroncs rendkívül sokféle autótípuson megállja a helyét, legyen az kompakt, kupé, szedán, SUV, crossover vagy sportos haszongépjármű. Ezt a nyári sportabroncsot számtalan gyártó használja eredeti első szerelésként, így például a Mitsubishi Lancer és a Hyundai Genesis sport modelleket is ezzel az abronccsal hozták forgalomba.
 

A Dunlop SP Sport 5000 technológiai különlegességei


Egy speciális, szilika tartalmú futófelület vegyület található az aszimmetrikus mintázatban, mely nagyobb váll blokkokkal és független belső futófelületi blokkokkal fokozza a tapadást, és a kanyarodási fogást száraz aszfalt körülmények között. A folyamatos középvonali bordát úgy tervezték, hogy kimagasló kormányzási reakciókat nyújtson, és a lehető legnagyobb mértékig fokozza a jármű stabilitását nagy sebességű sportos használat mellett, amint az a Dunlop nyárigumi teszt vizsgálatai is bizonyították.

A négy mély kerületi körbefutó barázda és a környező szabálytalannak tűnő ívelt keresztirányú árkok rendkívül jó nedves tapadást biztosítanak és segítenek elkerülni az aquaplaning veszélyét.

A sportabroncs belsejében két különleges acélöv segít elérni a minél jobb stabilitást, a Dunlop Jointless technológia kiváló minőségű szilárdságot és nagy tartósságot biztosít ennek a nagy igénybevételeket kiálló gumiabroncsnak. A szerkezeti elemek kisimítják az utazás egyenetlenségeit, és elősegítik a minél egyenletesebb futófelületi kopást. A méretek 15 és 20 col között álnak rendelkezésre, és a sebességindex alapján akár W is lehet.

 
A Dunlop nyárigumi teszt legfontosabb megállapításai


Előnyök:
  • Kiváló minőségű tapadás a száraz és nedves aszfalt felületeken.
  • Rendkívül érzékeny kormányzást biztosít a vezetés szerelmeseinek.
  • Normál sebességek mellett egészen kényelmes utazást nyújt.
Hátrányok:
  • Kissé nő a futófelület zajszintje, ahogy kopik és öregszik.
  • Valamelyest lehetne hosszabb a futásteljesítmény.
 
Összességében az mondható el a Dunlop nyárigumi teszt vizsgálatainak eredményeiről, hogy egy nagyon nagy teljesítményekre képes, sportosan és érzékletesen vezethető gumiabronccsal van dolgunk, mely egészen kiváló nedves és száraz tapadást nyújt, és a lehető legtöbb útfelületen mutat több mint jó tapadást. a kormányzás rendkívül pontos és érzékeny, ráadásul a kanyarstabilitás is a legjobbak között van.

Sportos, ultra nagy teljesítményeihez képest meglepőek a komfortosság terén mutatott remek eredményei.

A Dunlop nyárigumi teszt negatívumaként főként a kopás és az öregedés rovására írható zajszint növekedés említhető, valamint az átlagtól kissé rövidebb futásteljesítmény. Mindent összevetve természetesen vannak ettől jobb abroncsok drágábban a prémium szegmensben, de ezért az árért ez az abroncs is kiváló döntés lehet, főként a sportosságot kedvelőknek.

http://tirereviewsandmore.com
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiPremiumContact 2 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R17
Súly index: 91
Sebesség index: V
Erősített: nem
Defekttűrő: igen
Ár:
72.980 Ft
Kedvezményes ár:
44.400 Ft (39 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva