Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

A többszörös nyári gumi tesztgyőztes Continental PremiumContact 6

Már a megjelenése évében (2017) a legelső nyári gumi tesztjét megnyerte a Continental PremiumContact 6, és azóta több nyári gumi teszten is győzedelmeskedett, legutóbb például az Auto Zeitung 2019-es tesztjéről hozta el a megtisztelő első helyet.
A többszörös nyári gumi tesztgyőztes Continental PremiumContact 6 A német mérnökök úgy fogtak hozzá a kifejlesztéshez, hogy tudták, nem csak a ContiPremiumContact 5 nyári gumit kell leváltaniuk a PremiumContact 6-tal, hanem a ContiSportContact 5 sportosabb hangolású modellt is, így két, különböző célokra optimalizált nyári abroncs tulajdonságait kellett egybe ötvözniük, de mint utólag már kiderült, több mint sikeres lett a végeredmény.
De mitől is olyan jó a PremiumContact 6 nyári gumi?
 

A sportos és komfortos teljesítményt egyaránt nyújtani képes PremiumContact 6 nyári gumi

 
Mindenekelőtt érdemes megemlíteni, hogy a gumiabroncs iparban, főként a nyári gumik kifejlesztésénél a sportosság és a kényelem lényegileg két ellentétes tulajdonságként jelenik meg. Ha egy gumiabroncs sportos, akkor hiányosságokat mutat a kényelem terén, ha egy abroncs komfortos, akkor szinte biztos, hogy nem lesz igazán sportosan vezethető.
A PremiumContact 6 nyári gumival egyrészt a sportosan vezethető ContiSportContact 5-öst, másrészt a rendkívül komfortos ContiPremiumContact 5-öst célozta meg leváltani a német prémium gyártó, így fel volt adva a lecke a fejlesztőknek, mivel egyrészt egy dinamikusan is használható, másrészt egy nagy utazási kényelmet nyújtó nyári gumit kellett létrehozniuk.
Mint a két év alatt begyűjtött megnyert nyári gumi tesztek és a vizsgálatokat végzők többségének véleménye is bizonyítja, a Continental mérnökei sikeresen oldották meg a problémát.
 

Milyen fejlesztésekkel sikerült ötvözni az ellentétes teljesítményeket?

 
A megnövelt vezetési kényelem létrehozásához egyfelől a talajjal kapcsolatot létrehozó érintkezési felületet maximalizálták, másfelől a speciális polimerek a gumikeverékben nagyban csökkentették a futófelületen megjelenő negatív rezgéseket és részt vettek a zajszint csökkentésében is. Természetesen a zajszint minimalizálásához a mintázat különböző területeit is úgy optimalizálták, hogy minél kisebb zavaró zajt és rezgést hozzanak létre.
A dinamikus, sportos, valamint precíz vezethetőség érdekében fejlett, speciálisan ehhez a gumiabroncshoz létrehozott makró blokk kialakítást alkalmaztak, mely egyrészt nagy-fokú stabilitást nyújt a nagy-sebességű dinamikus használat esetén is, másrészt a pontos és precíz irányíthatóságot is biztosítani képes.
 

Kiváló nedves és száraz tapadás

 
A legutóbbi Auto Zeitung nyári gumi teszt is fényesen bizonyította, hogy a PremiumContact 6 nyári gumi száraz és nedves tapadási teljesítményei is megkérdőjelezhetetlenül kiválóak.
A száraz féktáv és kezelhetőség vizsgálatain egyaránt első lett, a nedves féktáv teszten második, a nedves kezelhetőség vizsgálatain pedig megint csak első lett.


 
Mai napi akciós gumink!
BF GOODRICH - ACTIVAN WINTER GO - téligumi
téligumi
205/75 R16
Súly index: 110
Sebesség index: R
Erősített: C
Defekttűrő: nem
Ár:
58.240 Ft
Kedvezményes ár:
39.960 Ft (31 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva