Süti beállítások

Nagy teljesítményű téligumik SUV járművekre és könnyű teherautókra

2024/01/30
Téli gumi tesztek
Remekül alkalm...
Remekül alkalmazhatóak még a teljesítmény orientált crossoverekre, sportos haszonjárművekre és nagy méretű autókra is.

Akik a könnyű teherautóikat és SUV járműveiket leginkább száraz és nedves útfelületeken használják a hideg évszakban, azoknak a nagy teljesítményű téligumik ajánlhatók, melyek akkor sem jönnek zavarba, ha havas, vagy jeges útfelületekkel találkoznak. Tökéletesen alkalmasak autópályákra, és más nagy sebességű utakra. 
 






Bridgestone Blizzak LM-80


Ez a sportos megjelenésű nagy teljesítményű Bridgestone LM-80 téligumi főként SUV, crossover és kisteherautó járművekre alkalmas, alacsony profiljával a nagyobb átmérőjű kerekekre is felszerelhető. Kiváló téli tapadás jellemzi a hideg száraz, nedves és havas utakon.

A fejlett téli futófelület, fagynak ellenálló vegyületek, az irányított mintázat nagymértékben segíti a vezetőt a kormányzási reakciók átadásával.
 






Michelin Latitude Alpin HP 


A Michelin Latitude Alpin HP a nagy teljesítményű pickup-ok, luxus sport haszongépjárművekre is tökéletesen alkalmazható téligumi maximális vezetési élményt nyújt a téli időszakban. Kiemelkedő kezelhetőség jellemzi a száraz, nedves, és csúszós téli utakon.

A futófelület rugalmas marad nagy hidegekben is, a nagy sűrűségű lamellák magas szintre emelik a fékhatást és a jármű ellenőrzését csúszós felületeken.





 

Continental ContiCrossContact Winter


Ez a nagy teljesítményű Continental téli abroncs kiválóan alkalmazható a könnyű teherautókhoz, valamint a nehéz, négy-kerék meghajtású járművekhez.

Megbízható száraz úttartás, nedves úton nagyfokú aquaplaning ellenállás, és teljes téli közlekedési kompetencia jellemzi.

Aszimmetrikus futófelületi mintázat és fejlett szilika tartalmú gumikeverék biztosítja a magas szintű tapadási teljesítményt a téli utakon.





 

Dunlop Grandtrek WT M3 ROF


A Dunlop Grandtrek WT M3 defekttűrő kialakítású magas minőségű téligumi főként a nehezebb és sportosabb jellemzőjű járművekhez lett kifejlesztve, kiemelkedő tapadást biztosít a havas, nedves és száraz téli útviszonyok között, nagy oldalfal erősítést kapott, hogy a jármű defekt esetén is legalább 80 kilométert tehessen meg a javítás eléréséig.

A cikk-cakk lamellák kiváló útfogást nyújtanak a havas útfelületeken.






 

Goodyear Ultra Grip SUV


A kisteherautók és SUV-ok nagy teljesítményű téli abroncsa a Goodyeartól mely a tél keményebb pillanataiban is képes a sportosabb vezetési jellemzőket a jármű vezetője számára biztosítani. Továbbfejlesztett szilika tartalmú vegyületet kapott, így a tapadási rugalmasság nagy hidegben is rendelkezésre áll. Remek száraz és nedves úttartás.






 

Pirelli Scorpion Winter


Ez a Pirelli téligumi SUV és könnyű teherautókhoz készült, és a környezetvédelmi tényezők maximális figyelembe vételével lett kifejlesztve. Kválóan alkalmazható a luxus crossovereken és sportos haszonjárműveken is.

A gumi anyagát új fejlesztésű polimerek és szilika komponensek teszik a téli használatra megfelelően lággyá, és fokozzák a tapadást nedves és latyakos felületeken.
 





Forrás: http://www.tirerack.com/