HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
NANKANG SV-2
215/40R17 87 V
38 120 Ft
NANKANG
NANKANG SV-2 215/40R17 téli gumi

215/40R17 NANKANG SV-2 - téli gumi 87 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
71
38 120 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

87

A(z) Nankang - Sv-2 gumi jellemzői:

A Nankang SV-2 téli gumi a középkategóriájú autókat célozza meg

A Nankang SV-2 téli gumi személyautók számára készült, azonban belül is a középkategóriás járművek fogják igazán élvezni. A téli gumi neve azt sugallja, hogy ezek télre készülnek, de valójában olyan abroncsok, amik a hideg időjárás minden következményére fel vannak készülve, így esőben, jégen, hóban, száraz és hideg utakon is képesek optimális teljesítményt nyújtani. Lágyabb keveréküknek köszönhetően hidegben jobban tapadnak az útra, mint a keményebb keverékkel készült nyári és négyévszakos abroncsok.

Apró barázdáik szó szerint beleharapnak a hóba, jégbe és latyakba, nagy sebességnél szétoszlatják a vizet, ezzel pedig jobb fékezést és tapadást biztosítanak. A mélyebb barázdák megtartják a havat, hogy megkönnyítsék a tapadást a tömött havon, miközben segítik a gumiabroncsok vízelvezetését és csökkentik az aquaplaning kockázatát. Természetesen a gumiabroncsok nyomása is kritikus. A jó téli gumiabroncsok semmit sem érnek, ha nem megfelelő a nyomásuk.

A Nankang SV-2 téli gumi mintázata

A Nankang SV-2 téli guminál négy körkörös, V alakú hornyot kapunk, aminek a kialakítása javítja a vízelvezetés hatékonyságát a nedves útszakaszokon. A 32%-os üregarány növeli az érintkezési felületet és a súrlódást, ami lerövidíti a fékutat száraz és nedves úton egyaránt, valamint javítja a tapadást a jégen. A nagyobb érintkezési felület nem rontja az üzemanyag-fogyasztást, mivel a gördülési ellenállása lényegesen alacsonyabb. Ez a tulajdonsága abban is segít, hogy kevésbé kopik a gumi, tehát ritkábban kell cserélni.

A háromdimenziós szilárd mikrofelületi kialakítás növeli a futófelület blokkjának merevségét, lerövidíti a fékutat az úton, valamint javítja a kezelhetőséget és a kanyarodási képességet. A tömör horonyfal kialakítása megakadályozza az egyenetlen kopást és javítja a kezelhetőséget, a természetes, kemény szemcsés porból készült futófelületi keverék pedig megkönnyíti a kanyarodást is. Innentől kezdve jöhetnek a zord telek, az autó biztonságban fog haladni.

Kinek ajánlott?

Első sorban a középkategóriás autóknak ajánlott. Ez azokra a járművekre vonatkozik, amik több éve a tulajdonunkban állnak, és azokra, amelyek kisebb méretűek, esetleg ritkábban hagyják el a város biztonságát. Teljesen természetes, hogy nem tesz meg mindenki többszáz kilométert naponta, a Nankang ezekre a járműtulajdonosokra is gondol. A Nankang SV-2 téli gumi nagyszerű választás lesz mindenkinek, aki minőségi és biztonságos abroncsot keres, mindezt megfizethető áron.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek