HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Quatrac 5
165/70R13 79 T
21 845 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Quatrac 5 165/70R13 négyévszakos gumi

165/70R13 VREDESTEIN Quatrac 5 - négyévszakos gumi 79 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
69
21 845 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

79

A(z) Vredestein - Quatrac 5 gumi jellemzői:

Amit a Vredestein Quatrac 5 négyévszakos gumiról tudni érdemes 


A Vredestein Quatrac 5 négyévszakos gumi az Apollo Tyres Vredestein márkájának egyik legsikeresebb négyévszakos abroncsra, melyről a nemzetközi teszteredmények és a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket. Az abroncsot kifejezetten úgy tervezték meg, hogy mindennapi használatra alkalmas legyen az év minden egyes napján, függetlenül az időjárási körülményektől. 


A hazai kínálatnak már régóta állandó szereplője, egyen szó webáruházakról, kereskedésekről, vagy szakszervizekről. Méret tekintetében is széles termékpalettával találkozhatunk, ugyanis  13", 14", 15", 16", 17", 18" hüvelykes méretben egyaránt találunk Vredestein Quatrac 5 abroncsokat. 


A Vredestein Quatrac 5 négyévszakos gumi főbb tulajdonságai


Az Apollo Vredestein középkategóriás márkájának legsikeresebb négyévszakos gumiabroncsa a Quatrac széria, melyek közül a Quatrac 5 volt az első. Ezt az abroncsot úgy tervezték meg, hogy egész évben,minden körülmények között optimális biztonságot nyújthasson. A Vredestein Quatrac 5 gumi aszimmetrikus futófelületi mintázatot kapott, melynek külső részén elhelyezkedő merevebb vállblokkok kiváló kezelhetőséget és kimagasló kormányzási pontosságot érnek el. Emellett megfelelő oldalirányú tapadást biztosít, hogy az abroncs száraz és nedves utakon egyaránt optimális tapadást érhessen el. 


A belső oldalon kifinomult lamella-hálózatot találunk, mely a havas és hideg útfelületeken ér el kitűnő tapadást. Az alacsony gördülési ellenállás alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást is eredményez. A "három hegycsúcs és hópehely" szimbólum azt jelzi, hogy az abroncs téli abroncsként is megállja a helyét, és havas útfelületeken is jól teljesít. Az új keveréknek köszönhetően a Vredestein Quatrac 5 négyévszakos gumi tartósabb lett, ugyanis magasabb futásteljesítményt ér el, mint elődjei. 


A Vredestein Quatrac 5 abroncs nemzetközi abroncsteszt eredményei


A Vredestein Quatrac 5 négyévszakos gumi már meglehetősen régóta megtalálható a Vredestein márka kínálatában, és számos nemzetközi teszten bizonyíthatott. Az első eredmények még 2015-ben születtek, az Auto Express a 205/55 R16 méretkategóriában találta példásnak a minőségét, az Autobld tesztelői pedig két méretkategóriában is vizsgálták. A 215/65 R16 méretben példás, míg a 195/65 R15 méretű abroncsok között JÓ minősítést szerezhetett. A következő év is bővelkedik teszteredményekből. 


Az Auto Express 225/45 R17 méretben találta ajánlottnak, a Magazin Gute Fahrt a 205/55 R16 méretben pedig jónak. Az ADAC tesztelői is vizsgálták 2016-ban, ők is ajánlottnak minősítették. Az AutoMotorSport Univerzális gumiabroncs teszten a 215/60 R17 méretkategóriában a legjobb havas és nedves eredményt érte el, és a legjobb zajeredményt is, ezzel pedig egy negyedik hely és példás minősítést járt. Az utolsó teszteredmény a Vredestein Quatrac 5 négyévszakos gumival kapcsolatban 2018-ban született, akkor az ADAC tesztelői találták ajánlottnak a 175/65 R14 méretkategóriában. Jól látszik tehát, hogy a Vredestein Quatrac 5 négyévszakos guminak helye van a prémium abroncsok között is. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek