HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Snowtrac 5
165/60R15 77 T
23 900 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Snowtrac 5 165/60R15 téli gumi

165/60R15 VREDESTEIN Snowtrac 5 - téli gumi 77 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
70
23 900 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Utolsó 2db. Kifutott minta!
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

77

A(z) Vredestein - Snowtrac 5 gumi jellemzői:

  1. Kiváló minőség és tapadás, ezt kínálja a Vredestein Snowtrac 5 téli gumi

Ideális választás személyautók számára, hisz megbízható, jó minőségű és kényelmes vezetési élményt biztosít, ez a Vredestein Snowtrac 5 téli gumi. A Vredestein több mint száz éve gyártja már jó  minőségű abroncsait Hollandiában, többek között személyautókra is. 


Egy téli gumi kiválasztásánál nagyon sok szempontot mérlegelni kell. Például meg kell vizsgálnunk a lehetőségeinket és az igényeinket. Ezeket párhuzamba állítva kereshetjük meg a közös nevezőt, az optimális választást. A téli gumi árai nagyon széles skálán mozognak, mint ahogy a minőségük is. Azonban nem kell lemondani a kedvező árról azért, hogy jó  minőségű abroncsunk legyen. A Vredestein ezt kínálja, kiváló minőséget és kedvező árat. 

A Vredestein Snowtrac 5 az extrém kihívásoknak is megfelel

A  Vredestein Snowtrac 5 abroncsot úgy fejlesztették ki, hogy a tél valamennyi kihívásának megfeleljen. Hogy jól tapadjon a különböző útfelületeken és a legváratlanabb körülmények között is lehessen számítani rá. A fejlesztés fókuszában a biztonság áll, karöltve a kiváló teljesítménnyel és a tartóssággal. Ezek mind fontos szempontok, hogy miért? Mert a biztonság az első. A téli utakon pedig különféle szituációk fordulhatnak elő, és fontos, hogy a téli abroncs ezek mindegyikén jól teljesítsen. Hogy jól tapadjon a havas, jeges úton, a kanyarokban se csússzon meg, legyen stabil, kiszámítható, precízen kormányozható. 


És hogy hogy éri el mindezt a  Vredestein Snowtrac 5? Egyrészt mintázatának, másrészt gumikeverékének segítségével. A lamellázatát úgy alakították ki, hogy kiváló tapadást és stabilitást biztosítson. Különböző formájú, irányú és profilmélységű lamellából áll, ezáltal jól tapad a jeges, havas és száraz úton is. A központi zójána szilárd, extra stabilitást biztosítva különböző útfelületeken. 


A kényelmes vezetési élményhez nem csak a biztonságos kanyarodás, fékezhetőség és irányíthatóság járul hozzá, hanem a csendesség is. A tél épp elég figyelmet követel az úton lévőktől, fontos, hogy egy abroncs ilyenkor csendes legyen, a  Vredestein Snowtrac 5 pedig egy ilyen abroncs. A futófelületét úgy alakították ki, hogy a hosszirányú és oldalirányú barázdái különböző formájú felületekből állnak, ezek pedig elnyelik a zajt. Ezen kívül lépcsőzetes hosszanti mintaárkai le vannak gömbölyítve, így még hatékonyabb a vízen felúszás ellen. A  Vredestein Snowtrac 5 jó választás a minőségi abroncsot kedvelőknek, akik napi szinten használják járművüket a téli időszakban is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek