HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
BF GOODRICH G-FORCE WINTER 2
205/55R17 95 V
47 280 Ft
BF GOODRICH
BF GOODRICH G-FORCE WINTER 2 205/55R17 téli gumi

205/55R17 BF GOODRICH G-FORCE WINTER 2 - téli gumi 95 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
69
47 280 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

95

A(z) Bf goodrich - G-force winter 2 gumi jellemzői:

A BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumival a tél játszótérré változik

A BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumit úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson a legzordabb körülmények között. A márka termékei a teljesítményükről és a megbízhatóságukról híresek, ami az európai felhasználók körében is keresetté teszi. Ezekkel a gumiabroncsokkal a vezetés egy új szegmensébe kapunk bepillantást, ahol a gumi kiegyensúlyozott kapcsolatban áll az úttal, a harmónia pedig az alacsony gördülési zajban és még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásban is meglátszik.

A márka az elmúlt évszakban rengeteg újításon és innováción ment keresztül, miközben végig figyelembe vette az autótulajdonosok elvárásait. Ma már nemcsak a megbízhatóságot és a minőséget tűzték ki célul, hanem a vezetés kényelmét, ami egyre fontosabb szempontnak számít, főleg azoknál, akik hosszabb utakra vállalkoznak. A radiál vázas abroncsok bevezetése után a BF-Goodrich név a Michelin almárkájaként folytatta a működését, ami még több újítást hozott. Az amerikai piac mellett a hazai boltokat is meghódította, megkönnyítve a téli közlekedés nehézségeit.

Mit tud a BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumi?

A BFGoodrich G-Force Winter 2 téli gumi a legkorszerűbb abroncsok közé tartozik. Az utódjához képest jobb tapadást és biztonságosabb közlekedést ígér a havas utakon is. A használata több előnnyel jár, amik közül muszáj kiemelni a rövidebb féktávolságot, ami jeges utakon is megfigyelhető. Egy olyan világban, ahol néhány méter emberek életét jelenti, nagyon fontos a féktávolságok figyelembe vétele, főleg, ha jeges utakon közlekedünk.

A G-Force Winter 2 jobb tapadást, kiváló útvezetést és rövid féktávokat nyújt, amit egy új vegyületnek köszönhet. A vegyület csökkenti a futófelület merevségét az alacsonyabb hőmérsékleten, így sokkal biztonságosabbá teszi az extrém körülmények ellenére is. A V alakú futófelület segíti a víz kiszorítását, ezzel pedig csökkenti az aquaplaning kockázatát. Olyan gumiabroncsnak számít, ami bizalmat ad a vezetőnek a legzordabb utakon is.

Kinek ajánlott?

A BF-Goodrich téli abroncsai nagyszerűen szerepelnek a teszteken. A középkategóriának hála a kedvező árak megkönnyítik a vásárlást, és bár a prémium abroncsokhoz képest olcsóbbnak számít, a minőséget sok esetben ugyanúgy hozza, és sokszor meg is előzi azokat. A BF-Goodrich G-Force Winter 2 téli gumi többször maga mögé utasította a nagy neveket, amikről a vásárlói vélemények is tanúbizonyságot tesznek, úgyhogy azoknak ajánlott a használata, akik biztonságos vezetésre vágynak időjárástól függetlenül.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek