HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAVA Eskimo HP2
235/45R18 98 V
45 085 Ft
SAVA
SAVA Eskimo HP2 235/45R18 téli gumi

235/45R18 SAVA Eskimo HP2 - téli gumi 98 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
45 085 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szlovénia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

98

A(z) Sava - Eskimo hp2 gumi jellemzői:

  1. Nagy teljesítmény Szlovéniából: Sava Eskimo HP2 

A Sava Eskimo HP2 Szlovéniából származó téli abroncs, melyet személyautókra terveztek. A tél valamennyi körülménye között jól teljesít, megbízható és tartós választás. A Sava ugyan Szlovéniából ered, de ma már Európa számos pontján gyártják a Sava abroncsokat. Személyautók, teherautók, SUV-k számára. Alacsony áron és jó minőségben kínálják termékeiket, mindezt pedig a Goodyear Dunlop égisze alatt. Több mint kilencven éves szakértelemmel vannak jelen a piacon. 


Nyári és téli abroncsokat egyaránt. A tél sok kihívást tartogat az úton lévőknek, ezek egy részét tudjuk, más részét pedig nem tudjuk befolyásolni. Az autónkat fel tudjuk készíteni a télre, ez az alap. A téli gumi, a téli szélvédőmosó folyadék, a lámpák, ablaktörlő lapátok ellenőrzése. De vannak olyan dolgok, melyekre nincs befolyásunk. Ilyen az időjárás. A köd, a hó, az eső, a pára, a csökkent látási viszonyok. A tél kockázatai mellett pedig sokkal nagyobb figyelemmel kell közlekedni az utakon. És persze az is fontos, hogy jó minőségű abroncs legyen az autónkon, mint a Sava Eskimo HP2. 

A Sava Eskimo HP2 kampós bordáival jól tapad

A  Sava Eskimo HP2 téli gumit úgy fejlesztették ki, hogy mind mintázatában, mint anyagösszetételében megfeleljen a tél kihívásainak. Ezek az abroncsok jól tapadnak a habon és a jégen. Kampós bordáinak köszönhetően jól gyorsul és precízen irányítható a havas jeges úton. A kis kampók belekapaszkodnak a hóba, így biztosítva a tapadást és az irányíthatóságot. Nem csak a havas, a nedves úton is jól tapad. 

Erről a kerületén körbefutó, optimális elhelyezkedésű barázdák gondoskodnak. Gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az úgynevezett aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázatát. Ami télen az esőzésekkor vagy a hóolvadáskor gyakran előfordul és bizony ez is kockázatokat rejt magában, hisz a vízre hajtva akár irányíthatatlanná is válhat az autó, ami veszélyes szituációkat szülhet. 

Irányítható és rugalmas 

A Sava Eskimo HP2 szilárd külső blokkjai garantálják a hatékony teljesítményátvitelt, a változó sugarú abroncskontúr segítségével pedig kiemelkedő tapadást biztosít a jeges felületen is. A Sava Eskimo HP2 azok számára jó választás, akik alacsony áron szeretnének jó minőségű abroncshoz jutni. Ami megbízható a tél különböző körülményei között, amire lehet számítani, amivel kényelmes a vezetés. A Sava Eskimo HP2 egy ilyen abroncs, ami a nagy hidegben is megőrzi rugalmasságát, nem válik merevvé, jól tapad az extrém hidegben is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek