HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DUNLOP SPORT ALL SEASON
225/45R17 94 W
39 860 Ft
DUNLOP
DUNLOP SPORT ALL SEASON 225/45R17 négyévszakos gumi

225/45R17 DUNLOP SPORT ALL SEASON - négyévszakos gumi 94 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
71
39 860 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Anglia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

94

A(z) Dunlop - Sport all season gumi jellemzői:

Kivételes kezelhetőséget kínál a Dunlop Sport All Season négyévszakos gumi

A Dunlop Sport All Season négyévszakos gumi egy prémium abroncs, melyet személyautók számára fejlesztett ki az észak-írországi Dunlop. Egész évben használható, télen és nyáron egyaránt, megkapta a három hegycsúcs-hópehely szimbólumot, így azokon a helyeken is lehet vele autózni, ahol kötelező a téli gumi használata. 


A Dunlop abroncsai rendre az élmezőnyben végeznek a különböző teszteken, ezek mellett az eredmények mellett pedig a felhasználói vélemények is pozitívak ezekről az abroncsokról. Vásárlás előtt érdemes szétnézni, hogy mi is a webáruházak kínálata és alaposan tanulmányozni az egyes abroncsokat. A négyévszakos gumit sem egy évre veszi az ember, érdemes megfontolni a választást. 

Mit kínál a  Dunlop Sport All Season négyévszakos gumi? 

Egyrészt kiválóan kezelhető a száraz úton, és rendkívüli a nedves úton való fékezhetősége. Mind mintázatában, mind anyagösszetételében alkalmazkodik a kihívásokhoz, egy igazán lenyűgöző teljesítményű abroncs, melyet úgy terveztek meg, hogy prémium teljesítményt nyújtsjon az enyhe téli éghajlaton. 


Egyedülálló koncepció és kialakítás jellemzi, melyek révén nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. A Sport-Lock konstrukció gondoskodik arról, hogy az abroncs száraz úton kiválóan kezelhető legyen. Az abroncs erős öv- és felületi kialakítása révén jobb lesz a tapadás a kanyarokban is, ezáltal sportos vezetési élményhez is hozzájárul a  Dunlop Sport All Season négyévszakos gumi. Egy másik fejlesztés, az Aqua-Eject, aminek a nedves úton veszi hasznát az abroncs. A hosszanti barázdák és a mintázat élei gondoskodnak a víz gyors és hatékony kivezetéséről, ami minimalizálja az aquaplaning kockázatát, másrészt jobb tapadást tesz lehetővé a nedves úton. 


A harmadik újítás pedig a futófelületi keverékét érinti, ez a Weather-Flex melyet úgy terveztek meg és alakítottak ki, hogy széles hőmérsékleti tartományban nyújtson ugyanolyan kiváló teljesítményt. Az abroncs a multifunkcionális polimerkeverékének köszönhetően nyáron és télen egyaránt rugalmas. Nem túl lágy, nem túl kemény, mindegy, hogy milyen a hőmérséklet, mindig jól tapad. 

Két éve vezették be

A  Dunlop Sport All Season négyévszakos gumit két éve vezették be, azóta sokan használják megelégedéssel ezt a gumit. Azok számára ajánlott, akik számára fontos a kiemelkedő teljesítmény, a prémium minőség és az, hogy jó áron juthassanak négyévszakos abroncshoz. Sokan választják ezeket az abroncsokat, hisz nagy költségtől kímélhetik meg magukat, ha nem kell gumicserével foglalkozni, gumitárolásért fizetni. 


Az első négyévszakos abroncsok több mint negyven évvel ezelőtt jelentek meg, akkor még jobbára a nyári útviszonyok között teljesítettek kiválóan, télen pedig kevésbé jól. Mára azonban sokat fejlődött a gumiipar is. Egyre nagyobb az igény az ilyen gumikra, melyek egyre jobban teljesítenek. Nem csak nyáron, télen is. Kanyarokban, egyenes utakon, hirtelen manővereknél, fékezéskor, gyorsításkor. Ilyen abroncs a  Dunlop Sport All Season négyévszakos gumi is. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek