HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FULDA Kristal Montero
185/70R14 88 T
24 745 Ft
FULDA
FULDA Kristal Montero 185/70R14 téli gumi

185/70R14 FULDA Kristal Montero - téli gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
71
24 745 Ft
30% szerelési kedvezmény október 15-ig megtörtént szerelésekre.
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Fulda - Kristal montero gumi jellemzői:

  1. Német minőség, megfizethető ár: Fulda Kristall Montero 

A téli abroncsok piaca egyre szélesebb, ezen a piacon van jelen a Fulda Kristall Montero téli abroncs is. A nagy gyártók évről-évre fejlesztik termékeiket, a kutatások, technológiai újítások eredményeképp pedig egyre jobb minőségű abroncsok jelennek meg a piacon. A jobb minőség pedig biztonságosabb közlekedést tesz lehetővé. A tél sok kihívást tartogat az autósoknak, a csökkent látás és láthatóság mellett különösen kell figyelni és gondolni arra is, hogy az autónk mennyire irányítható, fékezhető. 


A Fulda német gumigyár, ami még 1906-ban Fulda városában alakult, azóta gyártják kiváló minőségű abroncsaikat. Ma már a Goodyear-csoport tagjaként vannak jelen a piacon. A németekről köztudott, hogy magas elvárásokkal rendelkeznek, hogy fontos számukra a jó minőség. Ezt várják el a téli gumiktól is, a Fulda pedig ezt a minőséget garantálja. 

Jó minőség, jó választás

A téli gumiknál nagyon fontos, hogy a szélsőséges viszonyok között is jól teljesítsenek. Hisz a tél nem csak a hatalmas pelyhekben hulló hóról szól, hanem bizony a jégről, az ónos esőről és az esőről is. Aztán itt vannak még a kemény mínuszok is, amikor még az orrunkat sem szívesen dugjuk ki a házból. Az autónak azonban ilyenkor is mennie kell, az abroncsnak pedig nem szabad keménnyé, rugalmatlanná válnia, hisz így nem tapad annyira, és nem nyújt biztonságot. 


A Fulda mindig is arra törekedett, hogy abroncsai a legkülönbözőbb kihívásoknak megfeleljenek. Ma már tizenhárom gyárban gyártják a gumikat, melyeket Európoa 28 országában értékesítenek. A legmagasabb szintű környezetvédelmi előírásoknak megfelelve dolgoznak és évente mintegy 8 millió abroncsuk kerül a piacra. A jó minőséget nem csak a vásárlók erősítik meg, hanem a független autós szervezetek és magazinok tesztjei is. 

Fulda Kristall Montero, kiegyensúlyozott teljesítmény

A középkategóriás abroncsok piacán jó választás a Fulda Kristall Montero modellje, amit személygépkocsik számára fejlesztett ki a Fulda. Nagyon jó az ár-érték aránya, ami igazán ideális párosítás azoknak, akik nem szeretnének prémium kategóriás abroncsot vásárolni, de nagyon fontos számukra, hogy az abroncs megbízható és tartós legyen. 


Ez a téli gumi jól tapad a különböző útviszonyok között, jégen és havon sem csúszkál, köszönhető ez mintázatának. Egyenes és kanyargós úton is megállja a helyét és a zord hidegben sem válik merevvé, rugalmasságát megőrzi. Üzemeltetése gazdaságos, futásteljesítménye magas, üzemanyagkímélő és nem mellesleg egy csendes abroncs. Ezek teszik népszerűvé a Fulda Kristall Monterot. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek