HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FULDA ECOCONTROL SUV
215/55R18 99 V
45 545 Ft
FULDA
FULDA ECOCONTROL SUV 215/55R18 nyári gumi

215/55R18 FULDA ECOCONTROL SUV - nyári gumi 99 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
70
45 545 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

99

A(z) Fulda - Ecocontrol suv gumi jellemzői:

Fulda Ecocontrol SUV nyári gumi

Fulda Ecocontrol SUV nyári gumi egy 2020-as megjelenésű országúti túra-abroncs modell, amelyet SUV és 4x4-es járművekhez terveztek. A termék esetében innovatív technológiát és kialakítást használtak a szakemberek, ami hosszú futófelület-élettartamot, jó kopásállóságot és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményezett. 

A Fulda Ecocontrol a kényelem és a letisztult, klasszikus stílus tökéletes keveréke. Ez az abroncs tehát minden körülmények között optimális teljesítményt képes nyújtani.

Erre képes a Fulda Ecocontrol SUV nyári gumi

Aszimmetrikus futófelület mintázata révén, nagyszerű kezelhetőséget biztosít száraz és nedves útfelületen egyaránt. Speciális gumi-keverékkel van felszerelve, amely minden körülmények között maximalizálja a fékezést és a tapadást. 

Az ívelt oldalfalai stabil, biztonságos vezetést és csendes vezetési élményt tesznek lehetővé. Az abroncs szerkezete tartós minőséget, továbbá kimagasló teljesítményt kínál. Folyamatosan magas teljesítményigényhez, elsősorban a rendszeres autópálya használatra optimalizálták.

Ezért ajánljuk bátran a Fulda Ecocontrol SUV nyári gumi modellt

A Fulda gumiabroncsok jól ismertek arról, hogy képesek kellemes vezetési élményt nyújtani a nyárias útviszonyok között. A német vállalat minden évben új technológiákat fejleszt, amelyek biztosítják a kiváló teljesítményt és biztonságot. Az Ecocontrol SUV egy olyan modell, amelyben bármilyen kihívás során megbízhat.

Az új Fulda Ecocontrol SUV nyári gumi ráadásul olyan innovatív összetevőket használ, amelyek átfogó módon biztosítják a kiemelkedő tulajdonságokat, és megfelelnek az SUV gumikkal szemben támasztott ultra magas elvárásoknak.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek