HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DEBICA Frigo HP2
225/40R18 92 V
32 820 Ft
DEBICA
DEBICA Frigo HP2 225/40R18 téli gumi

225/40R18 DEBICA Frigo HP2 - téli gumi 92 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
32 820 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Lengyelország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

92

A(z) Debica - Frigo hp2 gumi jellemzői:

Debica Frigo HP2 téli gumi, olcsó és dinamikus

A DEBICA Frigo HP2 téligumi a Frigo Hp modell utódja. A Debica történetében az első olyan téli abroncs, melyet nagy teljesítményű autókra fejlesztettek ki. Olyan vezetőknek tervezték, akik szeretik a dinamikus vezetést, és technikailag fejlett, tartós terméket keresnek. Elérhető áron juthatunk minőségi termékhez, hiszen a Debica 1995 óta a Goodyear csoport tagja. A gyárat Lengyelországban alapították 1937-ben, mára már hatvan országba exportál gumiabroncsokat, az összes kontinensen. 

Miért fontos az abroncs mintázata?

A gumiabroncs mintázata (a design mellett), a hatékonyságban játszik fontos szereoet. Hiszen minden ároknak, bordának, apró bevágásnak fontos szerepe van. A gumiabroncsokat, mintázatuk alapján, három nagy csoportra oszthatjuk. A szimmetrikus mintázattal rendelkezők futófelületének jobb és bal oldala is azonos mintaelemeket tartalmaz. Főként városi közlekedésre tervezték, legnagyobb előnye, hogy csendes és kopásálló. A hosszanti mintablokkok az irányíthatóságot növelik, valamint jó úttartást biztosítanak. 

A V-alakú profillal rendelkező abroncsok jobb gyorsulásra, rövidebb fékútra képesek. Ez annak köszönhető, hogy a mély, V-alakú csatornák hatékonyan vezetik ki a vizet az abroncs alól. Különösen azoknak ajánlott, akik rendszeresen hosszabb távokat tesznek meg, nagyobb sebességgel. A harmadik típus az aszimmetrikus profil. Kiegyensúlyozott, nagy hatékonyságú gumiabroncs. Menet közben a futófelületet, más és más erőhatások érik kívül, ill. belül. Az aszimmetrikus mintázat ezt hivatott lekövetni, és tökéletesen alkalmazkodik az eltérő terheléshez.

A DEBICA Frigo HP2 téligumi sikerének titka

A DEBICA Frigo HP2 téligumi kinézetre kimondottan a régebbi, egyszerűbb, mégis bevált és jól működő, szimmetrikus gumiabroncs modellekre hasonlít. A futófelület, elődjénél több vágóélet tartalmaz, melyek a beleharapnak az aszfalton lévő hóba, így jobb irányíthatóságot biztosítanak a síkos utakon. A sűrűn elhelyezett, keresztirányú lamellázat biztosítja a kellő tapadást, és javítja a jármű irányíthatóságát. A megnövelt futófelület, és az optimalizált abroncsszerkezet hosszú életet biztosít a guminak, gazdaságosabbá téve használatát.

A gumiteszteken elért eredmények alapján, elődjéhez képest, jobban teljesített a nedves úton való fékezésnél, jeges úton való fékezésnél, gazdaságosabb üzemanyagfogyasztás érhető el a használatával, kiváló teljesítményt nyújtott havas úton. Jó eredményt ért el száraz útviszonyok között, alacsony hőmérsékleten is. A DEBICA Frigo HP2 téligumi kiváló választás, ha minőségi autógumit szeretnénk vásárolni elérhető áron.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek