HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DUNLOP SP SPORTMAXX RT 2
215/55R17 98 W
56 645 Ft
DUNLOP
DUNLOP SP SPORTMAXX RT 2 215/55R17 nyári gumi

215/55R17 DUNLOP SP SPORTMAXX RT 2 - nyári gumi 98 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
70
56 645 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Anglia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

98

A(z) Dunlop - Sp sportmaxx rt 2 gumi jellemzői:

Dunlop SP Sportmaxx RT 2 nyári gumi

Az ultra nagy teljesítményű Dunlop Sport Maxx RT2 nyári gumit sportautókhoz, szedánokhoz és kupékhoz tervezték. Aszimmetrikus futófelületi-mintázatát úgy fejlesztették ki, hogy optimális kezelhetőséget biztosítson, figyelembe véve a legkülönbözőbb vezetési körülményeket.

A Dunlop SP Sportmaxx RT 2 nyári gumi egy valódi bajnok a versenypályán, sőt, talán még az utcán is. Tapadása és fokozott kormánypontossága lehetővé teszi a precíz kanyarodást nedves és száraz útfelületen egyaránt. Emellett a megnövekedett fékezési képessége miatt rövidebb távokon képes megállni elődjeihez képest, különösen nagy sebességnél.

Ilyen a Dunlop SP Sportmaxx RT 2 nyári gumi innovatív mintázata

A Dunlop SP Sportmaxx RT 2 abroncsot olyan sportrajongók számára fejlesztették ki, akik nagy teljesítményre és dinamikus vezetési stílusra vágynak. Az RT széria egyik legújabb generációja új futófelület-kialakítással rendelkezik, így az elődhöz képest közel 25%-kal nagyobb lett a mintázat mélysége. A megnövelt futófelület-mélység mellett a Dunlop a gumikeveréket is újragondolta. Ezáltal fokozva az élettartamot, valamint az úttest visszajelzést.

Ha Dunlop SP Sportmaxx RT 2 nyári gumi, akkor megbízhatóság és kiforrott elegancia

A Dunlop termékei a legfejlettebb gumiknak minősülnek a versenyzés szempontjából. Kiváló tapadással, reakcióval és tartóssággal büszkélkedhetnek, amelyeket más gumiabroncsok nem feltétlenül tudnak garantálni. Kialakításuk révén pontosabb manőverezést és gyorsulást tesznek lehetővé a rajtnál. 

Feltéve, hogy a cél egy különlegesen megbízható, prémium-színvonalú sport-abroncs beszerzése, bátran ajánljuk figyelmébe a Dunlop SP Sportmaxx RT 2 nyári gumi terméket, mely hű társa lesz a nyár legforróbb, s legcsapadékosabb időszakaiban egyaránt.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek