HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV
265/60R18 114 H
97 355 Ft
MICHELIN
MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV 265/60R18 téli gumi

265/60R18 MICHELIN PILOT ALPIN 5 SUV - téli gumi 114 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
71
97 355 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

114

A(z) Michelin - Pilot alpin 5 suv gumi jellemzői:

  1. Michelin Pilot Alpin 5 SUV, a hobbiterepjárók téli gumija

Egyre több 4×4, hobbiterepjáró, SUV rója az utakat, számukra ideális választás télen a Michelin Pilot Alpin 5 SUV téli abroncs. Hogy miért? Mert kiváló teljesítményt nyújt, hosszú az élettartama és egy igazán megbízható abroncs. Jó fékezhetőséget, gyorsítást tesz lehetővé, könnyen irányítható, jól kormányozható. Ilyen egy ideális téli gumi. Télen nagyobb figyelemmel kell vezetni, ezért fontos, hogy az a négy tenyérnyi felület, amivel az autó az úttal érintkezik, jól tapadjon és kiszámíthatóan viselkedjen. 


A tél számos kihívást tartogat az úton lévőknek, sokan nem is szeretnek télen vezetni, így csak akkor veszik elő autóikat, amikor feltétlenül szükséges. Nem csoda, hisz télen nem épp ideálisak a körülmények a vezetéshez. Nem csak azért, mert a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok mellé még jön a csapadék is minden formában, hanem azért is, mert ilyenkor csökkennek a látási viszonyok. Havas, ködös, esős időben kevésbé látunk távolra, és mivel korán sötétedik és később lesz világos, így ezekben az órákban is óvatosabban, figyelmesebben kell vezetni. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne a vezetés élmény, télen is. 

Michelin Pilot Alpin 5 SUV, biztonságos és stabil választás

A  Michelin Pilot Alpin 5 SUV téli gumit úgy fejlesztették ki, hogy jól irányítható legyen a különböző útviszonyok között, hogy egyenes úton és kanyarokban, hirtelen manőverezéskor is megállja a helyét. Az abroncs jól fékezhető és ellenáll a vízen felfutásnak is, köszönhető központi csatornakialakításának, ami gyorsan és hatékonyan vezeti ki a vizet a gumi felületéről. 


Az abroncs oldalfalát megerősítették, kifejezetten az SUV-k számára ideális módon és mértékben. Emellett pedig úgy alakították ki, hogy tartós legyen, magas futásteljesítménye szintén egy pozitív pont, amikor a választásról van szó. A tartósság nagyon fontos, ha abroncsokról van szó.

Mintázat és anyagösszetétel

Az abroncs mintázata szimmetrikus és forgásirányos, száraz, nedves és havas úton is kiváló teljesítmény nyújt. Futófelületi keveréke funkcionális polimert tartalmas, így még jobb tapadást tesz lehetővé és az extrém hidegben sem válik rugalmatlanná. Ezen kívül kinézetében is elegáns, bársonyos oldalfala igazán megnyerő. 


Aki tehát olyan téli abroncsot keres városi terepjárója számára, amivel élmény a vezetés, ami biztonságos vezetést tesz lehetővé valamennyi útfelületen, nem mellesleg pedig szép és tartós abroncs is, annak érdemes beszereznie a  Michelin Pilot Alpin 5 SUV téli gumit. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek