HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
ROYAL BLACK RoyalWinter UHP
215/40R17 87 V
30 625 Ft
ROYAL BLACK
ROYAL BLACK RoyalWinter UHP 215/40R17 téli gumi

215/40R17 ROYAL BLACK RoyalWinter UHP - téli gumi 87 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
72
30 625 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

MANUFACTURER_QUALITY_

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

87

A(z) Royal black - Royalwinter uhp gumi jellemzői:

  1. Jó áron, jó minőségben: Royal Black Royal Winter UHP

4×4-éek, városi terepjárók, kishaszongépjárművek, személyautók számára fejlesztette ki a Royal Black a Royal Black Royal Winter UHP téli abroncsot. Ez egy jól fékezhető, jól terhelhető abroncs, ami ráadásul még üzemanyaghatékony is. A Royal Black kínai márka, Ázsiában gyártják az abroncsokat, a gyártásnál pedig a minőség és a kedvező ár van a fókuszban. Sokan nem tehetik meg, vagy nem akarják megtenni, hogy prémium kategóriás téli abroncsot vásárolnak. Ez azonban nem lehet ok arra, hogy az ember ne szereltesse fel autóját téli gumival. 


A szakemberek nem győzik hangsúlyozni a téli gumi fontosságát, pedig még mindig sokan vannak olyanok, akik nyári gumival indulnak útnak télen is. Pedig égbekiáltó a különbség. Hogy miben? Egyrészt mintázatban, másrészt anyagösszetételben. De nézzük is meg ezt egy példán keresztül. 

Royal Black Royal Winter UHP, az ideális választás

A Royal Black Royal Winter UHP téli abroncs nagy teljesítményt kínál felhasználójának. Hogy miben más tehát egy nyári és egy téli abroncs? A nyári gumik plusz hét fok alatt elveszítik rugalmasságukat, merevvé válnak, így nem tapadnak jól. Ezzel szemben egy téli gumi, mint amilyen a Royal Black Royal Winter UHP is, jól tapad még a legextrémebb körülmények között is. Ennek a guminak is úgy alakították ki a futófelületi keverékét, hogy a benne lévő szilícium-dioxidnak köszönhetően ne veszítsen rugalmasságából, hogy a legkeményebb mínuszokban is puha maradjon. De nem ez az egyetlen különbség a téli és a nyári abroncsok között. 


Itt van a mintázat kérdése. A téli gumik mintázata sokkal mélyebb és sűrűbb, mint nyári társaiké. Hiszen a tél számos kihívásának kell megfelelniük, ehhez szükség van a jobb tapadásra, a nagyobb kapaszkodásra. És még egy különbség: a téli gumik blokkjai rezegnek, így kirázzák magukból a havat, míg a nyári abroncsokba a hó és a jég beletömődik, így egy idő után szinte tükörsima felületté változtatja az abroncsot, aminek bizony nagyon nagy kockázatai vannak. 


A Royal Black Royal Winter UHP téli gumit úgy alakították ki, hogy jól tapadjon a havas és jeges úton egyaránt, a széles bordák pedig gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az úgynevezett aquaplaning kockázatát. Emellett ez az abroncs, mintázatának köszönhetően jól fékezhető, jól gyorsítható és a hirtelen manőverezéskor, irányváltoztatáskor is megállja a helyét. Mindezek alapján érdemes megfontolni a Royal Black Royal Winter UHP beszerzését. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek