HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
RIKEN ULTRA HIGH PERFORMANCE
215/55R17 94 W
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
RIKEN
RIKEN ULTRA HIGH PERFORMANCE 215/55R17 nyári gumi

215/55R17 RIKEN ULTRA HIGH PERFORMANCE - nyári gumi 94 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
C
71
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

94

A(z) Riken - Ultra high performance gumi jellemzői:

Nagy teljesítmény megfizethető áron: Riken Ultra High Performance

A Riken Ultra High Performance nyári gumi egy nagy teljesítményű, olcsó árfekvésű abroncs a japán Rikentől. A vállalat 1917-ben alakult, azóta gyártják budget kategóriás abroncsaikat, immár a Michelin-csoport tagjaként. Több olcsó kategóriás gyártó is készít ultra high performance, azaz nagy teljesítményű abroncsokat, mint a Kormoran, a Sebring vagy épp a Taurus. A Riken Ultra High Performance nyári gumi is egy ilyen, nagy teljesítményű abroncs, ami alacsony ára ellenére igazán jó választás. Mert megbízható nagy sebességnél is, tartós és kényelmes választás.

Tesztek és vélemények

Vásárlás előtt természetesen a pontos méret ismerete elengedhetetlen, ezen kívül jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen autóra és milyen típusú abroncsot is keresünk. Általában három típusba sorolják az abroncsokat, a prémium és a középkategóriás abroncsok mellett egyre nagyobb szerepet játszanak az olcsó, vagyis budget kategóriás abroncsok. Ezeket nem találjuk meg a tesztek élmezőnyében, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének biztonságosak, ne lennének jók a vásárlói vélemények. A német autós szervezet, az ADAC rendszeresen teszteli az abroncsokat, és ezeken általában nagyon kevés olyan abroncs van, melyet nem ajánlanak használatra. A webáruházak széles kínálatában pedig jó pár éve megjelentek az uhp, ultra nagy teljesítményű abroncsok is. Az ilyen abroncsok iránti kereslet folyamatosan nő, és ez indukálja azt is, hogy a kínálat és szélesedik. A prémium gyártók mellett pedig beléptek erre a piacra a középkategóriások és a budget kategóriás gyártók is.

 

Mint amilyen a  Riken Ultra High Performance nyári gumi. Az abroncs 205-255 milliméter szélesség között kapható, 17 és 19 col közti átmérővel, többféle sebességindexszel. Mind az üzemanyag-hatékonyságát, mind a nedves úton való tapadását tekintve a C kategóriába sorolták az A-tól E-ig terjedő skálán, ahol az A a legjobb minősítés. Ezeket az adatokat minden abroncson megtaláljuk, 2021 májusa óta egységes uniós abroncscímke van használatban. A harmadik érték, amit itt láthatunk, a zajszint, ami ennél az abroncsnál 70-72 decibel között van mérettől függően. A  Riken Ultra High Performance nyári gumi egyébként 2020-ban jelent meg a boltok polcain és azóta számos esetben bizonyított már, a visszajelzések, tapasztalatok pozitívak.

Nagy sebességnél is jól teljesít a  Riken Ultra High Performance nyári gumi

A  Riken Ultra High Performance nyári gumi futófelületi mintázata aszimmetrikus, az abroncs nagy sebességnél is könnyen irányítható. Egyenes úton nagy sebességnél és kanyarokban is jól tapad, stabilan tartja az autót. Ez hozzájárul a biztonsághoz, nem mellesleg pedig a vezetési élményt is fokozza. Az optimalizált burkolatkonstrukció révén az abroncs jól kopik, magas a kopásállósága. A merev futófelületi mintázat és a megújult szilikakeverék révén kiválóan teljesítő abroncs lett a végeredmény. Az új szilícium-dioxid keverék révén a gördülési ellenállása is ideális és a nedves úton való tapadása is.

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek