HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
NEXEN N-Fera Primus
205/40R17 84 W
27 590 Ft
NEXEN
NEXEN N-Fera Primus 205/40R17 nyári gumi

205/40R17 NEXEN N-Fera Primus - nyári gumi 84 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
71
27 590 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

84

A(z) Nexen - N-fera primus gumi jellemzői:

Esős nyarak tökéletese abroncsa kedvező áron: Nexen N-Fera Primus nyári gumi


A Nexen N-Fera Primus nyári gumi még csak nemrég mutatkozott be a Nexen középkategóriás abroncsmárka kínálatában. A Nexen az N-Fera Primus esetében olyan térségek autósaira gondolt, akiknél a nyarak meglehetősen csapadékosak. Az elmúlt években az időjárási viszonyok sokat változtak, a nyarakat jóval csapadékosabbak, ugyanakkor a melegrekord is évről-évre megdől. Már nemcsak a téli, de a nyári abroncsoknak is jobban kell bírniuk a szélsőségesebb viszonyokat, és nemcsak a száraz időjárás esetén kell jól teljesíteniük. 


Ezt a változást a Nexen is észrevette, és a Nexen N-Fera Primus nyári gumival pont erre a problémára kínál megoldást. Az abroncs jó tapadást és rövid fékutat biztosít esős napokon is, ugyanakkor a száraz viszonyok között is jól teljesít. A hazai kínálatban is megtalálható már a Nexen esős nyarakra tervezett abroncsra. A méretválaszték is széles, 16", 17", 18" hüvelykes átmérőben többféle szélességben találhatunk abroncsokat, legyen szó webáruházi kínálatról, szakszervizekről vagy kereskedésekről. 


A Nexen N-Fera Primus nyári gumi technikai jellemzői


A Nexen N-Fera Primus nyári gumi tervezésekor nagy figyelmet szenteltek arra, hogy biztonságos vezetési élményt nyújthassanak a legváltozatosabb nyári időjárási körülmények között is. Az újfajta minőségi szilícium-dioxidot, amely a keverékbe került, többláncú polimerrel és egy speciális hidrofil kitöltővel kombinálták, ennek köszönhetően pedig az abroncs stabilabb lett, és a rugalmasságát és képes hosszabb ideig megőrizni, ami jobb tapadást, és hosszabb futásteljesítményt tesz lehetővé. Kimagasló lett az abroncs nedves útfelületi teljesítménye is. 


A Nexen N-Fera Primus új futófelületi mintázatot kapott, hogy a blokkok és lamellák egyedi elrendezése gyorsabb vízelvezetést tegyen lehetővé, hogy csökkenjen a vízen futás, vagyis az aquaplanning kockázata, ugyanakkor az abroncs jobb tapadást és rövidebb fékutat érjen el. A mintázati kialakításnak köszönhetően a nedves útfelületi irányíthatóságon is sikerült javítania a fejlesztőknek. Természetesen az abroncs száraz körülmények között is kifogástalan teljesítményt ér ami, amiről a nemzetközi abroncstesztek eredményei és a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket. 


Amit a Nexen N-Fera Primus abroncs teszteredményeiről tudni érdemes


A Nexen N-Fera Primus nyári abroncs még új az abroncspiacon, ugyanakkor a 2022-es Autobild teszten már megmutatkozott, és bár még csak az első kör eredményeiről számolhatunk be, ott a legjobb 20 közé jutott az abroncs méghozzá a 6. helyen. Akik mindennapi vezetéshez keresnek abroncsot a nyári szezonra, és jó áron szeretnének hozzájutni egy jó minőségű, esőben is kifogástalan teljesítményt nyújtó abroncshoz, azok számára a Nexen N-Fera Primus jó választás lehet. 


A jó ár-érték arány, a magas futásteljesítmény és a biztonságos vezetési élmény meggyőző érvek lehetnek az abroncs mellett. Ha nyári abroncs vásárlása előtt állunk, a Nexen N-Fera Primust mindenképp érdemes lesz számításba venni.  

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek