HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MATADOR MP93 Nordicca
205/55R17 95 V
36 395 Ft
MATADOR
MATADOR MP93 Nordicca 205/55R17 téli gumi

205/55R17 MATADOR MP93 Nordicca - téli gumi 95 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
36 395 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szlovákia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

95

A(z) Matador - Mp93 nordicca gumi jellemzői:

A Matador MP93 Nordicca téli gumi még jobb teljesítményt nyújt a hidegben

A Matador MP93 Nordicca téli gumi új mintázatot és teljesen új teljesítményt kapott, biztonságban és csendes menetzajjal juttatja el a jármű tulajdonosát az úticéljához. A márka évtizedek óta három fő értéket tart szem előtt. A dinamizmus gondoskodik arról, hogy az innováció soha ne érjen véget, így mindig újabb lehetőségek tárulnak elénk. A tapasztalat bizonyítja, hogy a Matador tényleg megérdemli a bizalmat, főleg ha arra gondolunk, hogy 1905 óta dolgoznak megállíthatatlanul. A harmadik erényük pedig a felkészültség, amit az bizonyít, hogy sokféle autógumit gyártanak, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

Az MP93 Nordicca nevű abroncs stabil, tartós és biztonságos, amire egész télen szükségünk van. Elég arra gondolni, hogy hat hónap alatt többféle időjárási körülménnyel fogunk találkozni, ami nem mindig a havazással és az esőzéssel egyenlő. A téli gumiknak felkészültnek kell lenniük a száraz és fagyos utakra is, valamint a hirtelen jött tavaszias hetekre. 

A Matador MP93 Nordicca téli gumi mintázata

A Matador MP93 Nordicca téli gumi csendes, biztonságos és hatékony. Lenyűgöző tapadást és könnyű irányíthatóságot kínál a téli útviszonyok ellenére. Nemcsak a száraz utakra, hanem a nedves és latyakos útszakaszokra is teljesen felkészült, amihez egyenletes futófelületkopás és alacsony gördülési ellenállás jár. A futófelületi mintázat még több élt kapott, ami megnöveli a tapadást a havon és a jégen. A blokkok és lamellák fokozzák a fékteljesítményt, ugyanakkor a kanyarokban is biztossá teszi a vezetést.

A V alakú hornyszerkezet mellé nyitott hornyok járnak, amik vízcsatornákat hoznak létre, hogy elkerüljük az aquaplaning jelenségét. Ezáltal a téli gumi állandóan érintkezik az úttal, ami még biztonságosabbá teszi. Az egyenletes felületeloszlás gondoskodik az egyenletes kopásról, ami nemcsak a csendes utazás, hanem a ritkább gumicsere miatt is érdekes. Ha pedig az alacsony gördülési ellenállásra gondolunk, akkor az üzemanyag-fogyasztás miatt sem lesz panaszunk. Az MP93 téli gumi csökkenti a széndioxid kibocsátását, ami a legjobb abroncsok közé teszi.

Kinek ajánlott?

Annak ajánlott, akinek a tapadás az egyik legfontosabb szempontok között szerepel, és mindig biztosra akar menni. Azok is szeretni fogják, akik nem akarnak üzemanyagra sokat költeni, és mindig a kedvező árakat keresik. A Matador MP93 Nordicca téli gumi felkészülten várja az európai teleket, ugyanakkor alkalmazkodik a magyar pénztárcákhoz.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek