HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
LAUFENN LW31
185/65R15 88 T
26 070 Ft helyett
18 150 Ft
LAUFENN
LAUFENN LW31 185/65R15 téli gumi

185/65R15 LAUFENN LW31 - téli gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
26 070 Ft helyett
18 150 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Indonézia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Laufenn - Lw31 gumi jellemzői:

A Laufenn LW31 téli gumi a budget kategória királya

A Laufenn LW31 téli gumi a Hankook budget terméke, ami nem jelenti azt, hogy a vásárlónak le kellene mondani az elvárásairól. A Laufenn márkanév egyre nagyobb hírnévnek örvend, amit a megfizethető, de minőségi abroncsai miatt szerzett meg. A Hankook azért hozta létre ezt a vonalat, mert áttörést keresett az alacsony árkategóriájú termékekhez, hogy még jobban megerősítse a pozícióját a piacon. Végül nemcsak személygépkocsiknak, hanem terepjáróknak és kisebb teherautóknak is gyártanak. Bár a gyártás Indonéziában zajlik, egyre több abroncs gurul ki Magyarországról.

Az autótulajdonosok érzékelik, hogy az időjárás napról napra változik, ami a kiszámíthatatlanságra igaz. Egyik héten szibériai fagyokkal, a másik héten pedig tavaszias meleggel kell megküzdeniük, amit csak a téli gumi tud megmenteni. Innentől kezdve egyre nagyobb fontossággal bír az abroncs tudása, hiszen csak a négy kerék érintkezik az úttal, úgyhogy ezen áll vagy bukik a hazajutásunk.

A Laufenn LW31 téli gumi mintázata

A Laufenn LW31 téli gumi I Fit néven ismert, széles méretválasztékban érhető el, hogy minél több emberhez eljusson. A gyártók nemcsak a futófelület mintázatát tervezték meg alaposan, hanem a gumikeveréket is, ahol magas szilikát tartalom gondoskodik a rugalmasságról. Ezáltal a legnagyobb hidegben is biztonságos marad a közlekedés, tehát jó szívvel ajánlott a magyar és európai telekhez. Az LW31 abroncsok szélén aqua slush hornyok állnak, amik az oldalirányú nyomóerőről gondoskodnak, hogy még nagyobb legyen a tapadás. A lamellák és a hornyok megakadályozzák az aquaplaning jelenségét, amivel azonnal kiszorítják a csapadékot a gumi alól.

A márka a hirtelen leszakadó havazásra is gondolt, amihez nagyobb hézagméretet választott. Ez fokozott tapadást eredményez a havas utakon is, ami nemcsak városon kívül, hanem az ismert utcákon is megnehezíti a közlekedést. A nagyobb mintaszám és a hosszabb hornyszélek megnövelik a tapadás hatékonyságát, hogy a lehulló csapadéktól függetlenül tudjunk közlekedni.

Kinek ajánlott?

Az LW31 havas, vizes és száraz úton is jó választás lesz. A mintázata biztosan elvezeti a csapadékot, miközben a barázdái gondoskodnak a megfelelő tapadásról. Az anyagösszetétele szintén alkalmazkodik a téli utakhoz, a mínuszokban sem fog veszíteni a rugalmasságából. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor a jó ár-érték arány biztosan mindenkit levesz a lábáról. A Laufenn LW31 téli gumi leginkább azoknak ajánlott, akik nem szeretik a hosszabb utakat, és főleg a városon belül közlekednek.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek