HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
LAUFENN G FIT 4S LH71
185/60R14 82 H
17 310 Ft
LAUFENN
LAUFENN G FIT 4S LH71 185/60R14 négyévszakos gumi

185/60R14 LAUFENN G FIT 4S LH71 - négyévszakos gumi 82 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
B
71
17 310 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Indonézia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

82

A(z) Laufenn - G fit 4s lh71 gumi jellemzői:

Biztonságban a Laufenn LH71 négyévszakos gumival

A Laufenn LH71 négyévszakos gumi páratlan teljesítményt és biztonságot kínál személyautók számára minden évszakban. Legyen akár forró nyár, akár zord hideg, nagy hó, eső, vagy jeges-vizes út. 


A Laufenn LH71 négyévszakos gumi, más néven a G FIT 4S azok számára ideális választás, akik nagy teljesítményű autójuk számára keresnek négyévszakos abroncsot és fontos számukra a magas fokú megbízhatóság. Váráslás előtt sokan tájékozódnak az egyes abroncsok teljesítményéről, hogy hogy kezelhető, fékezhető egy gumi a különböző felületeken. Mennyire megbízható és hogy milyen vezetési élményt kínál. Ezeket általában tesztek is mutatják, az ADAC például rendszeresen teszteli a különböző abroncsokat, így általában létrejön egy rangsor, ami megmutatja, hogy melyek a legjobb abroncsok. Azonban nem csak maga a sorrend számít, érdemes alaposan megnézni a tesztek részletes eredményeit is, mint ahogy azt is, hogy milyenek a felhasználói vélemények. Ezeket is megtaláljuk általában a webáruházakban. A tesztek élmezőnyében is megtaláljuk a Laufenn abroncsait, mint ahogy a vélemények is rendre pozitívak. 

Minden időjárásra felkészülve: Laufenn LH71 négyévszakos gumi 

A Laufenn LH71 négyévszakos gumi száraz, nedves és havas úton is egyaránt kiváló teljesítményt nyújt. Az időjárás nem lehet akadály, az abroncs jól fékezhető, jól gyorsítható, kanyarokban is megállja a helyét és hirtelen manővereknél is jól reagál. Egy megbízható abroncs, ami szilikakeverékének köszönhetően jól tapad a különböző útfelületeken, különböző időjárási viszonyok között is. 


Széles vízelvezető csatornákkal rendelkezik, az oldalsó, áramvonalas csatornák, melyek a középponttól a pántvállak felé szélesednek, hozzájárulnak ahhoz, hogy az abroncs gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumifelületéről, így javítva a vízelvezetést havas és nedves úton. És ha már a mintázatnál tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy ferde félcsatornák gondoskodnak a még jobb tapadásról és stabilitásról. Ezek legyezőszerű alakot vesznek fel a talajon a különböző kormányzási szögekhez igazodva. Így lesz ez az abroncs egy rendkívül stabil gumi. 


Ezzel azonban még nincs vége, hisz itt van a G Fit 4S szilikavegyület is, ami természetes olajat is tartalmaz, a Hankook vegyületképző technológiájával készült és hozzájárul a még jobb tapadáshoz a nedves és a havas úton. 

Szerkezetében is kiváló

Nézzük végül a Laufenn LH71 négyévszakos gumi szerkezetét. A kemény peremgumi gondoskodik a jobb úttartásról és a precíz irányíthatóságról. Az abroncs peremén egy erős, egyszeres acélszál javítja a perem egyenletességét és élettartamát. Az egyensúlyi szövetvázvonal csökkenti minimálisra a deformációt, így biztosítva az oldalfalak merevségét. Széles acél övbetétek gondoskodnak továbbá a hosszabb élettartamról, forrasztásmentes felülete révén pedig maximális lesz az érintkezési felülete. A Laufenn LH71 négyévszakos gumi  mindazok számára ajánlott, akik megbízható, tartós abroncsot keresnek, olyat, amire még a szélsőséges időjárási körülmények között is számíthatnak. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek