HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
LAUFENN LC01
245/75R16 109 T
49 265 Ft
LAUFENN
LAUFENN LC01 245/75R16 nyári gumi

245/75R16 LAUFENN LC01 - nyári gumi 109 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
D
73
49 265 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
X FIT AT
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Indonézia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

109

A(z) Laufenn - Lc01 gumi jellemzői:

Laufenn LC01 nyári gumi

A Laufenn LC01 nyári gumi a - gazdaságos szempontokat előtérbe helyező - turista osztály egyik kiemelkedő darabja. Terep-abroncs révén, ideális választás a nagy teljesítményű 4X4 és SUV járművekhez. Egyedi futófelületi-mintázata magabiztos pillanatokat kínál minden időjárási viszontagság mellett. 

Úgy tervezték, hogy bármilyen terepen megfelelő módon teljesítsen. Kiváló stabilitást és kezelhetőséget biztosít nedves vagy száraz úton. Erős oldalfalakkal készül az extra állóképesség és teljesítmény érdekében.

Egyedülálló érzés a Laufenn LC01 nyári gumi modellel vezetni

A hétköznapi felett álló kihívásokra fejlesztették ki a szakemberek. Optimális tapadás és kezelhetőség jellemzi. Nem jelent számára akadályt a sárban, homokban és kavicsos úton történő gurulás sem. 

A Laufenn fejlett technológiája minden utazás során biztosítja a szükséges biztonságot és kényelmet. Az agresszív kialakítás és felépítés pedig gondoskodik a hosszú élettartamról. 

Mindezek által az LC01-vel, Ön nem csupán egy egyszerű gumiabroncsot, hanem a leendő, szórakoztató túraélményeit is megvásárolja.

Laufenn LC01 nyári gumi: egy okos és gazdaságos választás!

A Laufenn abroncsok immár évtizedek óta helytállnak minőségük terén. Megfelelnek minden biztonsági előírásnak és kielégítő menetkényelmet nyújtanak. Ezenkívül az alacsony nyomáseloszlásuk - megannyi más, pozitív tulajdonság mellett - javítja az általános kanyarstabilitást vezetés közben.

Ráadásul, a Laufenn LC01 nyári gumi modell alacsony gördülési ellenállása extra energiát takarít meg járműve számára, ezáltal elősegíti a fokozott üzemanyag-hatékonyságot.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia