Süti beállítások

Michelin nyári gumit vagy más márkát válasszunk?

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Ha elérkezik végre a tavasz, akkor meg kell válni a téli gumikt&oacut...
Ha elérkezik végre a tavasz, akkor meg kell válni a téli gumiktól az autónkon, ugyanis ahogy nem szabad télen nyári gumival közlekedni, úgy a meleg idő beköszöntével (ha tartósan +7 fok fölött van a hőmérséklet) sem szabad téli gumikkal az autónkon elkezdeni az utunkat. Ez természetesen a gumiösszetétel és barázdáltság miatt van így, mindegyiket az adott időjárási viszonyokra fejlesztették ki.
Választhatunk természetesen négy évszakos gumit is járművünkre, de sok autószerelő nem ajánlja, hiába spórolunk meg vele időt és pénzt. Hosszabb távon nem biztos, hogy jövedelmezőbb befektetés.


Michelin nyári gumit vásárolni biztosan megéri, mert egy nagyon jó minőségű nyári gumiról van szó, prémium kategóriában. Aki ezt választja, biztos, hogy elégedett lesz és hosszú évekig nem kell a nyári gumik vásárlásával foglalkozni. A autogumiakcio.hu oldalon 16 290 Ft-tól találhatunk már Michelin nyári gumit, ami ahhoz képest, hogy nagyon jó minőség, még mindig nem vészesen drága, igaz nem is defekttűrő nyári gumiról van szó.  Ezen az oldalon is megadhatjuk, hogy milyen márkájú gumit keresünk, télit vagy esetleg nyárit, és megadható még természetesen a szélesség, profil és átmérő is.


Ha minden adatot megadtunk, akkor biztos, hogy megfelelő gumit fogunk rendelni magunknak, amit saját magunk vagy éppen az autószerelőnk fel tud szerelni a járművünkre. A téli gumikat pedig elrakjuk a következő szezonra, ha lehetséges, akkor egymásra fektetve és fényvédett helyre, hogy ne károsítsa őket a tűző napfény. Rendelhetünk teherautókra is nyári gumikat, nem csak személyautókra, az oldal mindenkire gondol. 


Rendeljünk Michelin nyári gumit!


Michelin nyári gumiMichelin nyári gumit rendelni nem csak annyit jelent, hogy rábökünk egy márkára az adott oldalon, mert úgy vagyunk vele, hogy egyik sem mond semmit. Hiszen ezt a márkát szinte mindenki ismeri, híre van a reklámokból, nem is beszélve a híres Michelin figuráról, ami sokaknak annyira ismerős.


Ezen az oldalon több mint 40 márka közül választhatunk ABC rend szerint felsorolva, ismertebbek és kevésbé ismertek egyaránt jelen vannak, de ha megtehetjük anyagilag, akkor mégis válasszuk a Michelint, hiszen méltó hírnevéhez, nem fogunk csalódni benne. A gumiabroncs akciók a legkedveltebb közösségi oldalon is megtalálható, a kedvelések alapján szembetűnik, hogy mégsem sokan ismerik az itt megrendelhető akciós gumikat, pedig alapvetően jó árakkal dolgoznak és rengeteg a választék is.


A telephelyük egyébként Budakeszin és Budaörsön található, ha valakinek útba esik, akkor szerencséje van tavasz előtt, és meg tudja vásárolni a hiányzó nyári gumikat helyben is. Sőt fel is szereltetheti azokat, mert ebben is készséggel állnak rendelkezésre. Telefonon és e-mailben is elérhetőek rendelés esetén, a futárnak szállításkor utánvéttel is fizethet, vagy előre utalással. A gumi kiszállítása 1500 Ft, 2-3 darabnál már csökken az összeg 900 Ft/ gumi-ra, de ha úgy dönt, hogy négy gumit például Michelin nyári gumit rendel meg egyszerre, akkor már csak 500 Ft/gumi a szállítási felár.


Az interneten böngészve tehát rengeteg akciót találhatunk, gumik tömkelege várja, hogy válasszunk közülük. Rengeteg weboldal próbál a másik alá licitálni, hogy tőlük rendeljenek a tavasz közeledtével. A legjobb mindenképpen ismert márkát rendelni, azzal kevésbé lőhetünk mellé, a legtöbb gumira egyébként garanciát is szoktak adni.  A Michelin nyári gumit az egész világon ismerik, ha minőségre és biztonságra vágyunk, ezt vásároljuk, a név garantálja a minőséget.