HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

​Az új Nokian WR Snowproof téli gumi

​Az új Nokian WR Snowproof téli gumi
2020. február 10.
 
„Első osztályú biztonság és kivételes tapadás mindenféle téli időjárási körülmények között”  -  áll a finn téli gumi specialista gumigyártó sajtóközleménye címében.

 
 
Talán kevesen tudják, de a Nokian gyártó volt az első a világon, aki téli gumit fejlesztett ki és gyártott.
Mivel a cég székhelye és első fejlesztési bázisa is északon, a téli időjárási körülményekben bővelkedő Finnországban van, már ezért is nehéz elvitatni tőlük a megfellebbezhetetlen szakértelmüket.


Az új Nokian WR Snowproof a biztonságot és a megbízhatóságot szem előtt tartó téli gumi, amelyet kifejezetten a közép-európai személygépjármű vezetők számára fejlesztettek ki. A gumiabroncs legfontosabb jellemzője a kiváló téli biztonság, amely teljes nyugalmat biztosít a járművezetőknek a hirtelen havazás és latyakban történő sávváltások esetén is.
 

A nyugalmat biztosító Nokian WR Snowproof téli gumi

 
A Nokian WR Snowproof egy új prémium minőségű téli gumiabroncs, amely úgy lett kialakítva, hogy nyugalmat nyújtson a közép-európai téli közlekedési helyzetekben. A legújabb csúcstechnológiákat tartalmazó Snowproof kivételes biztonságot nyújt a mindennapi vezetéshez, kiváló téli tapadást biztosítva a havas, az latyakos, az esős és a száraz felületeken egyaránt.
A Nokian Tyres új Alpine Sense Grip koncepciója könnyen elviseli az összes téli időjárási kihívást, biztosítva ezzel, hogy a vezetési érzés kiszámítható és kiegyensúlyozott legyen, akár városi forgalomban, akár autópályán vagy festői hegyi utakon halad.
A télies időjárási körülmények teljes lefedéséhez a Nokian WR Snowproof új Alpine Grip gumi keveréket fejlesztett ki, amely alkalmas a rideg és hideg téli viszonyok kezelésére, miközben kiváló teljesítményt nyújt enyhébb időjárási viszonyok között is rendkívül széles hőmérsékleti tartományban.
 

Az Alpine Sense Grip gumikeverék - kiváló téli tapadás, élvezetes kezelhetőség

 
A téli időjárás váratlan változásai – akár hőmérsékleti, akár csapadékbeli -  manapság egész Európában jellemzővé váltak. Például a váratlan, heves esőzések egyre gyakoribbak, amelyek az hideg aszfalton latyakszerűvé válhatnak. Ez a - hol latyakos, hol esős - útviszony változás rendkívül veszélyessé teszi a téli vezetést ezeken a területeken, a Nokian többek között az ilyen helyzetek biztonságos áthidalására törekedett az új  Alpine Sense Grip gumikeverék kifejlesztésével.
Ez az új koncepció kivételes kombinációt nyújt az első osztályú tapadásnak a havas, latyakos és nedves utakon, miközben kiszámítható és kiegyensúlyozott vezetési élményt szolgáltat, ezzel biztosítva stressz helyet nyugalmat a közlekedés során. A kezelhetőség kiegyensúlyozott és könnyen irányítható még nem várt körülmények között is.
 

Biztonság a hóban

 
A szimmetrikus és agresszív futófelület-mintázatban az optimalizált futófelület-blokkok, lamellák és hornyok kiváló húzóerőt és fékezési biztonságot nyújtanak az alpesi hóviharban és az esővizes autópályán is.
A futófelület blokkjai a változó kontúrral és mélységgel egy sűrű, testreszabott Siping hálót hoznak létre, amely kiváló oldalirányú és hosszanti tapadást biztosít még mély hóban is.

További hírek

AUTÓS HÍREK

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!
NE MARADJ LE SEMMIRŐL!
Kérd hírlevelünket, hogy első vásárláskor extra kedvezményhez, exkluzív tartalmakhoz és ajánlatokhoz juss.