HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

LAUFENN LV01 nyárigumi

LAUFENN LV01 minta

Laufenn LV01 nyári gumi

A Laufenn LV01 nyári gumi egy turista-osztályú, kisteherautókra, haszongépjárművekre specializált abroncs, amelyet gazdaságos vezetési-mutatók és kimagasló ár-érték arány fémjelez.

A Laufenn LV01 nyári gumi: nyisson ajtót a takarékos, költséghatékony, mégis innovatív gumiabroncsok világának

A távol-keleti háttérrel rendelkező márka kimagasló szakértelme, az LV01 esetében is biztosítja a precíz gördülékenységet, továbbá az optimális teljesítményt.

Úgy tervezték, hogy minden körülmények között bizalmat ébresszen, a kihívásokkal szemben pedig ésszerű megoldást nyújtson. A mindennapi vezetési igényekre, illetve a magas fokú igénybevételre készítették fel.

A szimmetrikus futófelületi-mintázattal felvértezett LV01 tehát - a vezetési élmény javításának céljától inspirálva -, megfelelő szintű kényelmet és biztonságos vezetési-paramétereket kínál.

Tartósság, utas-kényelem, mechanikai megbízhatóság és alacsony gördülési ellenállás - csupán néhány további tulajdonság, amely ezt a példaértékű modellt általánosságban jellemzi.

A Laufenn LV01 nyári gumi, a kiegyensúlyozottság záloga

A Laufenn sikere - többek között - abban az eltökéltségben rejlik, hogy olyan ésszerű termékeket fejlesszen ki, amelyek aktívan hozzájárulnak a járműipar fejlődéséhez.

Ráadásul, a Laufenn LV01 nyári gumi a dél-koreai Hankook leányvállalata, avagy a Hankook Tire & Technology group szerves része; ez pedig átfogó garanciát jelent a termékminőség folyamatos fenntartásával kapcsolatban.

 

A(z) LV01 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia