HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

HANKOOK K415 nyárigumi

HANKOOK K415 minta

Hankook K415 nyári gumi

A Hankook K415 nyári gumi, vagy más néven OPTIMO K415, egy nagy teljesítményű prémium abroncs, amelyet a személyautók széles skálájára készítettek. Esetében, a szakemberek különös figyelmet fordítottak az alacsony zajszintre, a kifejezőbb kényelmi tulajdonságokra, valamint a kivételes tapadásra.

A sokoldalú Hankook K415 nyári gumi a legnehezebb helyzetekben sem hátrál meg

A Hankook K415 egy luxus színvonallal átitatott nyári gumiabroncs, amely átfogó módon gondoskodik a kényelmes utazásról és minőségi biztonságot nyújt a Közép-európai nyár rendkívül változó körülményeivel szemben. Magasan fejlett technológiája gondoskodik az ideális vezetési sajátosságokról, minden nyárias időjárási körülmény és útfelület között. 

Élvezze hát a zökkenőmentes utazást a szimmetrikus mintázatú OPTIMO K415 nyári gumival!

Ezt a terméket úgy tervezték a szakemberek, hogy megakadályozzák az egyenetlen kopást, amelynek köszönhetően hosszú távon is sima menettulajdonságokat, továbbá maximalizált élettartamot képes biztosítani.

Ha modern anyagok és friss technológiák, akkor Hankook K415 nyári gumi

A Dél-koreai vállalat 70 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű gumiabroncsok tervezésével és gyártásával kapcsolatban, amelyek a rendelkezésre álló legjobb technológiával, valamint a legmagasabb igényeknek megfelelően készülnek.

A Hankook Tire olyan megoldásokra törekszik, amelyek könnyebbé, élvezetesebbé és szórakoztatóbbá teszik az Ön mindennapjait az úton.

Legyen részese a lenyűgöző innovációnak! A Hankook K415, merész megjelenésével, kényelmével és erejével készen áll arra, hogy segítsen megtapasztalni a legcsodálatosabb vezetési élményt.


A(z) K415 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia