HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

DUNLOP SP WINTERRESPONSE 2 téligumi

DUNLOP SP WinterResponse 2 minta

Innovációból jeles - DUNLOP SP Winter Response 2 téligumi

A DUNLOP SP Winter Response 2 téligumi közép-, és felső kategóriás autók számára készült gumiabroncs. Számos innovatív megoldást alkalmazva, a gumitesztek során kiváló eredményt ért el a havon való tapadás, a téli fékezés, a nedves utakon való kezelhetőség és az alacsony gördülési ellenállás tekintetében. A megmérettetések során többször a Nr. 1 helyen végzett. Az élen járó teljesítményének oka, a speciális gumikeverék használata, és a különleges kialakítású mintázat kombinációjában keresendő. 

Mitől jó egy téli gumi?

Az abroncsok minőségét alapvetően két összetevő határozza meg: a mintázat és a megfelelő minőségű gumikeverék. A mintázat határozza meg az adott gumiabroncs arculatát, de a kinézeténél sokkal fontosabb feladatot is ellát. A hosszanti és oldalirányú csatornák a vízelvezetésért, a bordák és árkok a stabilitásért, irányíthatóságért, iránytartásért felelnek. A keresztirányú bordák a kapaszkodásban segítenek, az apró lamellák pedig a tapadást segítik. A telt, sima felületek a fékező és gyorsító erők átadásában, ill. a menetstabilitásban játszanak nagy szerepet.

A mintázat három nagy csoportra osztható. A szimmetrikus profil esetén a futófelület külső és belső felének mintaelemei megegyeznek. Elsősorban városi közlekedésre tervezték. A V-alakú minta legfőbb tulajdonsága a magas vízkiszorítási képessége. Azoknak ideális, akik hosszabb távokat autóznak, nagy sebességgel. A harmadik típus az aszimmetrikus profil. A mintázat a gumi jobb és bal oldalán eltérő, hiszen közlekedés közben, más és más erőhatások érik az abroncs két oldalát.

A DUNLOP SP Winter Response 2 téligumi különleges mintázata  

A DUNLOP SP Winter Response 2 gumiabroncs középvonalában futó, fordított hóvezető blokkmintázata az abroncs közepén fogja meg a havat, ezáltal megnöveli az érintkezési felületet, és jobb tapadást biztosít fékezéskor, illetve gyorsításkor. A 45 fokos váll-mikromintaárkok a havon, vagy a jégen való kanyarodáskor növelik meg az abroncs tapadását, fékező képességét, gyorsulását. Nagy sűrűségben helyezkednek el az abroncson, ezért az élek jobban harapnak, nedves időben is könnyen kezelhető marad az abroncs. 

Az optimalizált karakasz kialakítás csökkenti a deformálódás lehetőségét, így javul a gördülési ellenállás, jobb lesz az üzemanyag-fogyasztás, hosszabb életű a gumiabroncs. A speciális peremhuzal-karika rendszer fokozza a gumiabroncs és a felni közötti kapcsolatot, növelve ezzel az irányíthatóságot. A felhasznált gumikeverék, az ún. Silica-Plus keverék már bizonyított a motorsportokban, nedves utakon és alacsony hőmérsékleten is kimagasló tapadást biztosít. A DUNLOP SP Winter Response 2 biztonságos téli vezetést biztosít, elérhető áron. 

A(z) SP WINTERRESPONSE 2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia