HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BRIDGESTONE ER300A nyárigumi

BRIDGESTONE ER300A minta

Bridgestone ER300A nyári gumi

A Bridgestone ER300A nyári gumi egy felső-kategóriás, aszimmetrikus futófelület-mintázattal felvértezett nyári abroncs, amelyet személygépkocsikra, elsősorban kis családi autókra terveztek. Dinamikus, sportos kezelhetőség jellemzi. Rövid féktávolságokat biztosít száraz és nedves úton egyaránt.
A japán tervezők elképesztően alacsony menetzajjal és magas vízenfutás elleni védelemmel ruházták fel.
A Bridgestone ER300A nagyon kiegyensúlyozott gumiabroncsnak bizonyult minden teszten, melyen megfordult. Egy rendkívül sokoldalú gumiabroncsnak számít kategóriájában, mégis megfizethető áron kínálják.
Bridgestone ER300A nyári gumi: prémium-túra abroncs a világ egyik legnevesebb prémium gyártójától
A Bridgestone most megjelent legújabb Turanza sorozata, az ER300 nevet viseli. Ez a gumiabroncs kimagasló vezetési élményt nyújt száraz és nedves útfelületen egyaránt.
Kiemelkedően jó kormány visszajelzést és száraz kezelhetőséget tanúsít. Tartóssága révén, sok éven át élvezhetik pozitív tulajdonságait az emberek.
Kiváló teljesítményt és rövid féktávolságokat nyújt, dinamikus vezetést tesz lehetővé. A fejlett szilícium-dioxid-vegyület pedig jó tapadást és kezelhetőséget biztosít az évszak minden kihívásával szemben.
További sajátosságai közé tartozik a széria régebbi termékeihez viszonyítva: a vékonyabb oldalfal, a javított futófelület megjelenés, a csökkentett súly; és az ebből magasabb fokú üzemanyag-hatékonyság. 
Bridgestone ER300A nyári gumi: melyet a kényelem és a biztonság érdekében terveztek
Az "Ecopia" technológia kiemelkedő minőséget garantál. A felső-kategóriával kacérkodó vezetők vágya mindig egy olyan prémium túra gumiabroncs volt, amely figyelemre méltó kényelmet és biztonságot nyújt, nagy sebesség mellett. Az ER300A pontosan ezért jött létre.
A Bridgestone ER300A nyári gumi tehát egy kiváltképp ideális termék, lenyűgöző fékteljesítménnyel, nedves és száraz tapadással, alacsony menet zajjal fűszerezve.

A(z) ER300A család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia