Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék

Bridgestone gumiabroncs ismertető

Bridgestone autógumi 
Bridgestone autógumi gyártói történelem
 
Shojiro Ishibashi Japán rohamos iparosításán felbuzdulva, felmérést készített a gumiabroncspiacról és 1930-ban legyártotta az első gumiabroncsot.
1931-ben ő lett az első japán autógumi gyártója a Bridgestone Tire Co. Ltd megalapításával. Bridgestone valójában családnevének szó szerinti angol fordítása („Stone Bridge”), melynek két szavát a jobb hangzás kedvéért felcserélte Bridgestone-ra. Az 1930-40-es években a terjeszkedés jellemezte a céget.
1934-ben indult be a gumiabroncsgyártás az újonnan alapított kurumei gyárban. 1937-ben Tokióba tette át székhelyét, ahol ékszíjjal, gumitömlővel, rezgéscsillapító komponenssel és szintetikus gumival bővítette termékkínálatát. A cég nevét Nippon Tire Co. Ltd-re változtatta. Az ötvenes évek kezdetén rohamos növekedésnek indult a vállalat. Az első üzleti lépés a Bridgestone név visszavétele volt, melyet az új központ felépítése követett Tokió szívében, majd a gumiabroncs forgalmazó leányvállalat megnyitása. Ezek mindegyike sikeres üzleti döntésnek bizonyult, hiszen az értékesítés 1953-ban meghaladta a 10 milliárd jent, minek következtében a Bridgestone Japán legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatává vált.  A hatvanas években született a vállalat mottója: „kiváló minőségű termékekkel szolgálni a társadalmat” .  
1962-ben fejlesztették ki az első japán acél radiál gumit teherautókhoz és buszokhoz, 1964-ben pedig az első radiál gumit személyautókhoz.  Az autóipari termelés rohamos és világméretű növekedésének hatására a Bridgestone kiterjesztette a termelést az ország határain túlra  is.
1965-ben új Bridgestone üzemet nyitottak Malajziában. Ezt egy marketing leányvállalat alapítása követte az Egyesült Államokban 1967-ben. Az egész cégre kiterjedő, a minőség javítását és a termelékenység fokozását célzó minőség ellenőrzési kampánynak köszönhetően a vállalat elnyerte a neves Deming Díjat 1968-ban.
Shojiro Ishibashi 1976-ban meghalt, de az általa alapított szervezet tovább működött, s egyre nagyobb piacokat hódított meg és újabb fejlesztéseket eszközölt ki. A Bridgestone Corporation Európai Irodáját 1972-ben alapították Brüsszelben.
A cég 1979-ben dobta piacra a személyautók számára gyártott alufelnit és fejlesztette ki a használt gumiabroncsok újrahasznosításának technológiáját. A nyolcvanas évek elején ünnepelte a vállalat fennállásának 50. évfordulóját, további terjeszkedett. A terjeszkedés az első kiskereskedelmi üzletük megnyitásával indult, mely gumiabroncsot és egyéb autós kiegészítő termékeket forgalmazott. A Bridgestone 1983-ban a Firestone Tire & Rubber Company-től megvásárolta első termelőüzemét, majd 1988-ban a teljes Firestone vállalatot . (USA második legnagyobb gumiabroncsgyártó cége) A Bridgestone ezzel valódi globális vállal óriássá alakult. 
A Bridgestone-Firestone egyesülése után 1989-ben megalakult a Firestone Europe Inc., a Firestone Európai Irodája Belgiumban. A Bridgestone Corporation és a Firestone Európai Irodája függetlenek maradtak ugyan, de ugyanabban az épületben kaptak helyet Brüsszelben. A Bridgestone forradalmasítja a gumiabroncsgyártást, az üzleti sikereken túl a Bridgestone technológiai fejlesztéseivel. 1982-ben a Bridgestone piacra dobta az első téligumit Japánban, öt évvel később pedig a cég mérnökei terveztek a téli gumiabroncshoz multicell keveréket. 1986 a Porsche megvásárolta a Bridgestone RE71 ultra-nagyteljesítményű gumiabroncsát limitált szériájú 959 sportkocsija gyári szereléséhez. A Bridgestone és a Firestone Bridgestone/Firestone Inc. néven egységes szervezetként működik az Egyesült Államokban. A vállalat 1990-ben felállította a Bridgestone/Firestone Europe S.A.-t , ami 1994-ig koordinációs és központi szerepet látott el, ezt követően „Európai Központtá” alakult.Bridgestone betör a Formula 1-be az Uni-T-vel, a gumiabroncs tervezés területén elért úttörő fejlesztésével.
A Firestone gumiabroncsok a következő évben újra versenybe szállhattak a CART sorozatban az Egyesült Államokban.
1997-ben a Bridgestone belépett a Formula 1-be. A Bridgestone Potenza gumikkal szerelt autók négy dobogós helyezést értek el az első időszakban.1998-ban, a Bridgestone második Formula 1-es szezonjában a cég megszerezte első világbajnoki győzelmét Mika Hakkinennek köszönhetően.
2001-ben a Bridgestone a vezető defekttűrő gumiabroncsgyártók közé tartozik Bridgestone Potenza RE040 RFT gumiabroncsával, amit a BMW és a Lexus is elsőszerelésű autógumiként szerel, illetve ezzel a gumiabronccsal szerelik új Z8 és SC430 sportmodelljeiket. 2001-ben  megnyitja hatodik európai gyárát a lengyelországi Ploznanban.
2002 elején a Bridgestone és a Continental műszaki együttműködést jelentenek be a defekttűrő technológia .  A Bridgestone 2002 szeptemberében mutatta be forradalmian új, Aircept biztonsági rendszerét. Greatec szuperszéles gumiabroncsok helyettesítik a teherautókon és buszokon az ikerkereket. Az Aircept rendszer csökkenti az abroncsra nehezedő terhelést a gumi nyomásának csökkenése esetén.
2003 elején Bridgestone néven egységesítették a japán, észak és dél-amerikai, valamint európai vállalatok arculatát és a változásnak megfelelően átalakították ezek internetes portáljait is. A Bridgestone Group új megjelenése a világhálón egységes arculatot biztosít a vállalati weboldalaknak. A 400 milliós befektetést követően kétmilliós részesedést vásárolt a finn gumiabroncsgyártó Nokian Tyres PLC-ben. A vásárlás a Nokia Corporationnal való megállapodás keretében történt, melynek értelmében eladja 18.9%-os Nokian Tyres részesedését a Bridgestone-nak.  Gyárat épít a kínai Jiangsu tartományban, ahol radiál gumiabroncsot fognak gyártani személyautókhoz.
2003 júliusában nyitja Európai Disztribúciós Központja új létesítményét a belgiumi Zeebrügge kikötőjében.  2003 szeptemberében a  cég bemutatta dinamikus rezgéscsillapító in-wheel motor drive rendszerét. A Bridgestone standján kiemelt terméknek számított még a defekttűrő (RFT) technológia, a legújabb aktív biztonsági rendszer, mely hamarosan a nagy teljesítményű autók standard felszerelése lesz. Olyan neves gyártók, mint a BMW vagy a Lexus szerelik ezzel járműveiket. A cégnek csaknem 20%-os részesedése van a globális gumiabroncspiacon, mindeddig nem volt igazi vállalati imázsa Európában, de  IAA autószalonon felfedi a „Passion for Excellence” jegyében megfogalamazott új arculatát.  A motorverseny fontos részét képezi a Bridgestone motorsport programjának, mely közismert a Formula 1-en, az IndyCar Racingen és más autóversenyeken elért sikeréről.  2004 februárjában szállította le a Bridgestone az 1 milliomodik defekttűrő abroncsát, ezzel megerősítette vezető pozícióját a defekttűrő technológia területén.  A defekttűrő technológiát választja a Ferrari a Scaglietti 612-es modelljéhez és a Maserati is .  Bridgestone Retread Systems NV/SA néven a Bridgestone új leányvállalatot alapított az olasz Marangoni Tread S.p.A újrafutózási cég kisebbségi részvételével. 
A Bridgestone Europe 2004. június 11-én felavatta új európai tesztpályáját a Róma melletti Apriliában. A 144 hektáron fekvő, 4 kilométeres ovális pálya, melyet 40 millió euróból létesítettek, az egész év során használható, legmodernebb kísérleti pálya Európában.
A 2013. május 31-én Magyarországgal aláírt, stratégiai együttműködési megállapodás az óriás beruházás megvalósulásának első mérföldköve, amelynek köszönhetően félezer új munkahely létesül Tatabányán.  A 11 hektáros területen fekvő új gyáregység négy éven belül várhatóan napi 18 ezer prémium minőségű gumiabroncsra – a jelenlegi 6500 darabos termelés közel háromszorosára – növeli a magyar Bridgestone gyár kapacitását.  A japán Bridgestone cégcsoportnak 95 gyáregysége van világszerte, az alkalmazottak száma pedig tavaly elérte a 143 ezret. A vállalat Európában 6 országban 12 gyáregységgel van jelen, technikai központjuk Olaszországban van. 
 
Alul a Bridgestone autógumi gyártó által gyártott minták felsorolását láthatja. A képre, vagy a gumi gyártó nevére kattintva választhat, hogy ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek, amit oldalunkon keresztül meg is rendelhet. Autógumi webáruházunkban vásárolt abroncsát kérésre házhoz is szállítunk Önnek.   A méretekre kattintva átkerül a gumi részletes leírásához, a minta képének nagyításához.  A kiválasztott gumi alatt talál még a kiválasztott méretből néhány ajánlatot más gyártóktól is.  Ha autógumit szeretne rendelni, vagy tanácsra lenne szüksége hívjon minket, vagy rendelje meg online!
 
Telefon: 30/6065-170                                                                                  Email: info@autogumiakcio.hu

A(z) Bridgestone autógumi forgalmazója a Gumitár Kft.
Elérhetőségeink:
Telephelyeink: Budakeszi, Budaörs
E-mail cím: info@autogumiakcio.hu
Telefonszám: +36 30/6065-170
Hasznos linkek:

Bridgestone nyárigumi minták

Bridgestone - 684

Bridgestone 684

A(z) Bridgestone 684 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ALENZA1

Bridgestone ALENZA1

A(z) Bridgestone ALENZA1 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ALENZAS

Bridgestone ALENZAS

A(z) Bridgestone ALENZAS nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ARTEO WAR

Bridgestone ARTEO WAR

A(z) Bridgestone ARTEO WAR nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - B250

Bridgestone B250

A(z) Bridgestone B250 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - B371

Bridgestone B371

A(z) Bridgestone B371 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - B381

Bridgestone B381

A(z) Bridgestone B381 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D-ALENZ

Bridgestone D-ALENZ

A(z) Bridgestone D-ALENZ nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D-SPORT

Bridgestone D-SPORT

A(z) Bridgestone D-SPORT nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D33

Bridgestone D33

A(z) Bridgestone D33 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D33A

Bridgestone D33A

A(z) Bridgestone D33A nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D400

Bridgestone D400

A(z) Bridgestone D400 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D683

Bridgestone D683

A(z) Bridgestone D683 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D684II

Bridgestone D684II

A(z) Bridgestone D684II nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D684III

Bridgestone D684III

A(z) Bridgestone D684III nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D685

Bridgestone D685

A(z) Bridgestone D685 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D687

Bridgestone D687

A(z) Bridgestone D687 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D689

Bridgestone D689

A(z) Bridgestone D689 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D693II

Bridgestone D693II

A(z) Bridgestone D693II nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D693III

Bridgestone D693III

A(z) Bridgestone D693III nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D840

Bridgestone D840

A(z) Bridgestone D840 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - D92A-HP

Bridgestone D92A-HP

A(z) Bridgestone D92A-HP nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - DHP AS

Bridgestone DHP AS

A(z) Bridgestone DHP AS nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - DRIVEGUARD

Bridgestone DRIVEGUARD

A(z) Bridgestone DRIVEGUARD nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - E031

Bridgestone E031

A(z) Bridgestone E031 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - E070

Bridgestone E070

A(z) Bridgestone E070 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EL400

Bridgestone EL400

A(z) Bridgestone EL400 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EL42

Bridgestone EL42

A(z) Bridgestone EL42 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EP001S

Bridgestone EP001S

A(z) Bridgestone EP001S nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EP150

Bridgestone EP150

A(z) Bridgestone EP150 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EP25

Bridgestone EP25

A(z) Bridgestone EP25 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EP500

Bridgestone EP500

A(z) Bridgestone EP500 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER30

Bridgestone ER30

A(z) Bridgestone ER30 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER300

Bridgestone ER300

A(z) Bridgestone ER300 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER300-1

Bridgestone ER300-1

A(z) Bridgestone ER300-1 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER300-2

Bridgestone ER300-2

A(z) Bridgestone ER300-2 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER300A

Bridgestone ER300A

A(z) Bridgestone ER300A nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER33

Bridgestone ER33

A(z) Bridgestone ER33 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER370

Bridgestone ER370

A(z) Bridgestone ER370 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - ER42

Bridgestone ER42

A(z) Bridgestone ER42 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - HL422+

Bridgestone HL422+

A(z) Bridgestone HL422+ nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - PSPORT

Bridgestone PSPORT

A(z) Bridgestone PSPORT nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - R410

Bridgestone R410

A(z) Bridgestone R410 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - R623

Bridgestone R623

A(z) Bridgestone R623 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - R630

Bridgestone R630

A(z) Bridgestone R630 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - R660

Bridgestone R660

A(z) Bridgestone R660 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - R660A

Bridgestone R660A

A(z) Bridgestone R660A nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - R660ECO

Bridgestone R660ECO

A(z) Bridgestone R660ECO nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE030

Bridgestone RE030

A(z) Bridgestone RE030 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE040

Bridgestone RE040

A(z) Bridgestone RE040 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE050

Bridgestone RE050

A(z) Bridgestone RE050 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE050 I

Bridgestone RE050 I

A(z) Bridgestone RE050 I nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE050A

Bridgestone RE050A

A(z) Bridgestone RE050A nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE050A1

Bridgestone RE050A1

A(z) Bridgestone RE050A1 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE070R

Bridgestone RE070R

A(z) Bridgestone RE070R nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE71G

Bridgestone RE71G

A(z) Bridgestone RE71G nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RE88

Bridgestone RE88

A(z) Bridgestone RE88 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - RENEGADE WAR

Bridgestone RENEGADE WAR

A(z) Bridgestone RENEGADE WAR nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S-02A

Bridgestone S-02A

A(z) Bridgestone S-02A nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S001

Bridgestone S001

A(z) Bridgestone S001 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S001 I

Bridgestone S001 I

A(z) Bridgestone S001 I nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S001L

Bridgestone S001L

A(z) Bridgestone S001L nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S005

Bridgestone S005

A(z) Bridgestone S005 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S007

Bridgestone S007

A(z) Bridgestone S007 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - S02

Bridgestone S02

A(z) Bridgestone S02 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - T,ECO

Bridgestone T,ECO

A(z) Bridgestone T,ECO nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - T001

Bridgestone T001

A(z) Bridgestone T001 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - T001EVO

Bridgestone T001EVO

A(z) Bridgestone T001EVO nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - T005

Bridgestone T005

A(z) Bridgestone T005 nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - T005 Driveguard

Bridgestone T005 Driveguard

A(z) Bridgestone T005 Driveguard nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - T005A

Bridgestone T005A

A(z) Bridgestone T005A nyári autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai

Bridgestone téligumi minták

Bridgestone - Blizzak DM-V2

Bridgestone Blizzak DM-V2

A(z) Bridgestone Blizzak DM-V2 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak DM-V3

Bridgestone Blizzak DM-V3

A(z) Bridgestone Blizzak DM-V3 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM-500

Bridgestone Blizzak LM-500

A(z) Bridgestone Blizzak LM-500 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM001

Bridgestone Blizzak LM001

A(z) Bridgestone Blizzak LM001 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM001E

Bridgestone Blizzak LM001E

A(z) Bridgestone Blizzak LM001E téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM005

Bridgestone Blizzak LM005

A(z) Bridgestone Blizzak LM005 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM005 DRIVEGUARD

Bridgestone Blizzak LM005 DRIVEGUARD

A(z) Bridgestone Blizzak LM005 DRIVEGUARD téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM20

Bridgestone Blizzak LM20

A(z) Bridgestone Blizzak LM20 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM25

Bridgestone Blizzak LM25

A(z) Bridgestone Blizzak LM25 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM25 4X4

Bridgestone Blizzak LM25 4X4

A(z) Bridgestone Blizzak LM25 4X4 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM25-1

Bridgestone Blizzak LM25-1

A(z) Bridgestone Blizzak LM25-1 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM30

Bridgestone Blizzak LM30

A(z) Bridgestone Blizzak LM30 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM32

Bridgestone Blizzak LM32

A(z) Bridgestone Blizzak LM32 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM32 DOT1816

Bridgestone Blizzak LM32 DOT1816

A(z) Bridgestone Blizzak LM32 DOT1816 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM80

Bridgestone Blizzak LM80

A(z) Bridgestone Blizzak LM80 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak LM80 EVO

Bridgestone Blizzak LM80 EVO

A(z) Bridgestone Blizzak LM80 EVO téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - Blizzak W810

Bridgestone Blizzak W810

A(z) Bridgestone Blizzak W810 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - DRIVEGUARD WINTER

Bridgestone DRIVEGUARD WINTER

A(z) Bridgestone DRIVEGUARD WINTER téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - LM18

Bridgestone LM18

A(z) Bridgestone LM18 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - W995

Bridgestone W995

A(z) Bridgestone W995 téli autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai

Bridgestone négyévszakos gumi minták

Bridgestone - A005

Bridgestone A005

A(z) Bridgestone A005 négyévszakos autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - A005 Driveguard

Bridgestone A005 Driveguard

A(z) Bridgestone A005 Driveguard négyévszakos autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - A005E

Bridgestone A005E

A(z) Bridgestone A005E négyévszakos autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - AT001

Bridgestone AT001

A(z) Bridgestone AT001 négyévszakos autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - DUR A/S

Bridgestone DUR A/S

A(z) Bridgestone DUR A/S négyévszakos autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai
Bridgestone - EP600

Bridgestone EP600

A(z) Bridgestone EP600 négyévszakos autógumi gyártó mintázatának ismertetője és gumiabroncsai

Bridgestone gumigyártó hírei

A Bridgestone Blizzak LM005 a legjobb téli gumi!
A téli gumik hagyományos gumit tartalmaznak, azonban speciális összetevőkből készülnek, mint a nyári...
A Bridgestone téligumi 205/55R16 H LM32
A Bridgestone téligumi 205/55R16 H LM32, LM 30 és LM 35 kiemelkedő tapadással segíti az autósokat a téli kemény időjárási viszonyok idején. A Bridgestone mindenben és mindenkor a tökéletességre törekszik.
​Büszke lehet téli gumikkal elért eredményeire a Bridgestone
A gumi-gyártók minden évben hatalmas csatákat vívnak annak érdekében, hogy ők érhessék el a legjobb eredményeket a különféle nívósabbnál-nívósabb teszteken. Ennek érdekében minden esztendőben igyekeznek...
A runflat technológia forradalmasítására készül a téli gumikkal is a Bridgestone
A gumiabroncsot gyártó cégek évről-évre, sőt mi több, szezonról-szezonra igyekeznek rengeteg új technológiát felvonultatni a piacon, és ha csak minimális tekintetben is, de mindig előrukkolni valami újdonsággal. 
A Bridgestone legjobb jégen is kiválóan tapadó téligumija
A világelső Bridgestone gumiabroncs gyártó legnagyobb teljesítményű szegecseletlen téligumija, mely kiváló tapadást nyújt az extrém csúszós havas és jeges útfelületeken is. 
Mai napi akciós gumink!
HANKOOK - W320 - téligumi
téligumi
255/40 R19
Súly index: 100
Sebesség index: V
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
103.000 Ft
Kedvezményes ár:
58.700 Ft (43 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Bridgestone téli autógumik

Bridgestone nyári autógumik

Népszerű Bridgestone autógumi méretek

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva