Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

ÁSZF

Általános szerződési feltételek.

 

Előszó:

RENDELKEZÜNK KOMOLY SAJÁT KÉSZLETTEL, DE AZ NEM FEDI LE A AZ ÖSSZES GYÁRTÓ ÖSSZES GUMIMÉRETÉT, AZAZ A WEBÁRUHÁZ NEM A KÉSZLETET MUTATJA.
JELENLEG TECHNIKAILAG NEM KIVITELEZHETŐ A GYÁRTÓK OLDALÁRÓL, HOGY A KÉSZLETEIK ONLINE IS SZEREPELJENEK TÖBB TIZEZER WEBÁRUHÁZBAN !!! 

AZ ÁRAK KIZÁRÓLAG TELEFONON, EMAIL-BEN VAGY A WEBÁRUHÁZ MEGRENDELÉSI FELÜLETÉN LEADOTT RENDELÉSEKRE ÉRVÉNYESEK !  

Ön a Gumitár Kft. webáruházát böngészi. Műhelyeink Budakeszin és Budaörsön találhatóak, korszerű gépekkel felszereltek, ahol gumiszerelést, centrírozást, gumijavítást, abroncs tárolást, futőműbeállítást, klímatöltést is vállalunk.
 

Vevő

Az autogumiakcio.hu  webáruházban azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés
Az webáruházban a megrendelés interneten, telefonon vagy faxon lehetséges. Az árak a webáruházban, telefonon,emailben, vagy faxon leadott rendelés esetén érvényesek adategyeztetés után. 
Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza.A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után kollégáink ellenőrzik, majd egyeztetés céljából a megadott telefonszámon vagy emailben felveszik Önnel a kapcsolatot. Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.
A megrendelés kizárólag az emailben tötént visszaigazolást követően lép érvénybe! A találati listában szereplő gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet jelzik, az árak visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek. Megrendeléskor az adatlap kitöltésénél a vevő elfogadja, hogy cégünk reklámot küldhet a megadott email címre, ha ezt nem kéri, akkor ezt az opciót törölni tudja, amivel elfogadja, hogy a jövőben cégünk semmi reklámot nem küld a felhasználónak.
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Fizetés
A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén készpénzben vagy bankkártyával egyenlítheti ki, vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti,illetve kérhet előreutalást az ELADÓ.
Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Cégünk komoly saját készlettel is rendelkezik. A raktáron lévő megrendelt termék visszaigazolás után azonnal átvehető személyesen Budakeszin vagy Budaörsön ahol a felszerelést is vállaljuk. Ha nincs raktáron a megrendelt áru, és ha azt a terméket lehet rendelni a gyártónál, akkor 24-72 órán belül érkezik meg, de ettől eltérhetnek egyes rendelések. Az utánvétes szállítás abroncsok és felnik esetén minimum 700-ft/db, egyes esetekben a gumiabroncsokat akciósan ingyenesen szállíttatunk házhoz. A szállítás pontos összegét a gumik adatlapjánál találja meg.(A díj az áfát tartalmazza). Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A megrendelt abroncsokat 10 munkanaon túl nem áll módunkban tárolni,ha nem veszi ezalatt át a terméket, az elállásnak minősül, rendelése törlődik.

Garancia, szavatosság
Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőköny, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. 
Szélsőséges út és használati körülmények esetében a Gumitár Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 
A garanciális igény nem érvényesíthető: 
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra
 

A gumiabroncs webáruház kezelése
Áruházunkban több mint 15  gumiabroncsgyártó termékei közül választhatja ki az Ön számára árban és minőségben megfelelő autógumit.

Széles kínálatunkban –mint nyárigumi, mint téligumi- fókuszálunk a legolcsóbb gumiabroncsoktól a prémium márkákig, legyen szó személy, terepjáró vagy kisteherautóról.
Általunk forgalmazott gumiabroncs márkák: GOODYEAR, MICHELIN, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, BARUM, DAYTON, FULDA, SAVA, KLEBER, KORMORAN, UNIROYAL, DEBICA, KUMHO, DEBICA, FIRESTONE, GENERAL TIRE, YOKOHAMA, NOKIAN.
Kérjük megrendelés előtt alaposan, ellenőrizze le a gépkocsijára felszerelhető gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Ennek elmulasztásából adódó félreértésekért fellelőséget nem tudunk vállalni.
Amennyiben autóján gumiját nagyobbra szeretné váltani, használja a GUMIMÉRET VÁLTÓ funkciót, hogy megtudja a megfelelő gumiabroncsok paramétereit.
Az "akciós termékek" gombra kattintva, Önnek lehetősége van megtekinteni az évszaknak megfelelő téligumi, illetve nyárigumi akciónkat.

Vásárlás
Önnek lehetősége van adatbázisunk segítségével megkeresni, kiválasztani a megfelelő autógumit, alufelnit. Ha megtalálta a megfelelő gumiabroncsot, a virtuális kosarába helyezhet annyit, amennyit csak szeretne. A találati listában szereplő gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet jelzik!

Kosár tartalma
Bármikor lehetősége van megtekinteni a kosár tartalmát, és abból bármit visszahelyezni a "polcra". 

Impresszum 
A weboldalon található leírások tartalma semmilyen kötelezettség vállalást nem von maga után,
és kizárólag információ nyújtásának céljára szolgál. Az információk a vonatkozó törvényi meghatározások szerint a bemutatott termékek vonatkozásában nem tekinthetők semmiféle szerződéses viszony alapjának. Amíg írásban ettől eltérő megállapodás nem születik, nem képezik a Gumitár Kft-vel kötött semminemű jelenlegi vagy Jövőbeli szerződés részét sem. A Gumitár Kft részéről a weboldalon szereplő  termékeket illetően, sem az információk aktualitásának helyessége és minősége, sem pedig a termékek elérhetősége tekintetében semmiféle garanciát vagy megállapodást nem tartalmaz.A weboldalon szereplő információk, valamint a leírt termékek és szolgáltatások a Gumitár Kft. előzetes bejelentése nélkül bármikor megváltoztathatóak vagy aktualizálhatóak. A weboldalon szereplő tartalmakért a Gumitár Kft. semmiféle felelősséget nem vállal. Az oldalon szereplő információk felhasználásából származó mindennemű közvetlen vagy közvetett kárral, kártérítési igénnyel, bárminemű es bármilyen jogalapból adódó károkkal szemben vállalt felelősség, amennyiben jogilag megengedhető, kizárt. Minden szöveg, kép, ábra es egyéb anyag, illetve ezek koordinációja es elrendezése a Gumitár Kft részéről szerzői jogvédelem alá esik, éskereskedelmi jellegű felhasználás vagy terjesztés céljára módosításuk, másolásuk vagy más módon történő felhasználásuk A Gumitár Kft. kifejezett írásbeli beleegyezése nélkül nem megengedett.

Nyerd vissza vásárlásod értékét játékszabály!

A jelen szabályzat célja a „Nyerd vissza vásárlásod értékét” promóció szabályainak meghatározása.

A promóció időtartama: 2018.05.18 – 2018.07.01

A sorsolás időpontja: 2018.07.05

A promócióban részt vehet mindenki, aki a megadott időintervallumon belül vásárolt a www.autogumiakcio.huweboldalon, like-olta az Autogumiakco.hu Facebook oldalát és kommentben megosztotta, hogy milyen gumiabroncsot vásárolt.

A játékban minden nagykorú, természetes személy részt vehet, aki Magyarországon állandó lakcímmel rendelkezik.

Ez alól kivétel az webáruház és az értékesítési pont alkalmazottai és vezetői, a Point S hálózat tagjai, valamint az összes ilyen személy családja.

A promóció ideje alatt begyűjtött személyes adatok:

A résztvevő neve
A vásárolt gumiabroncsok mérete, márkája
A nyertestől begyűjtendő személyes adatok:

A nyertes neve

A vásárolt termékek pontos megnevezése

A vásárlást igazoló számla vagy szállítólevél másolata

A nyertes elérhetősége a kapcsolattartáshoz
 

A sorsolást követően a nyertest privát üzenetben értesítjük, és 2018.07.13-ig be kell nyújtania a nyeremény folyósításához szükséges igazoló dokumentumokat: 

  • a vásárlást igazoló számla, 2018. május 18. és 2018. július 01. közötti dátummal. 
  • A banki adatok (bankszámlaszám)


Amennyiben ezen igazoló dokumentumok a megadott határidőn belül nem kerülnek továbbításra a szervező részére, úgy kell tekinteni, hogy a résztvevő véglegesen lemond a nyeremény folyósításáról.  Az elveszített nyeremény nem kerül újra elosztásra. 

A fődíj: a nyertes visszakapja a teljes vásárlásának az összegét, de maximum 50.000 forintot. Amennyiben a vásárlás végösszege nem haladta meg az 50.000 forintot, a különbözet nem kerül megfizetésre. Abban az esetben, ha a vásárlás végösszege meghaladta az 50.000 forintot, a nyertes, csak a promóciós szabályzatban meghatározott 50.000 forintot kapja vissza.
 

Személyes adatok 

Az adatkezelés felelőse a Gumitár Kft. 2040 Budaörs, Bimbó u. 38.  

A játékban való részvételt semmilyen módon nem befolyásolja az adatkezelőtől vagy partnereitől származó közvetlen marketing anyagok fogadása.

A promóció keretében összegyűjtött adatok kizárólagosan a jelen célokra alkalmazhatóak. A résztvevő következő adatait érintik: a neve, az utóneve és a gumiabroncsainak vásárlásai előzményei.

Az adatkezelés célja a „Nyerd vissza vásárlásod értékét” promóció lebonyolítása.

A résztvevők tájékoztatást kapnak az adataik feldolgozásáról, valamint arról, hogy miért van szükség azokon bármilyen műveletet végezni.

A résztvevők személyes adatai sorsolás lezárásáig kerülnek megőrzésre.

A személyes adatok a Gumitár Kft. számára kerülnek összegyűjtésre, harmadik fél nem használhatja fel azokat. 

A személyes adatok védelméről szóló rendelettel összhangban a résztvevők hozzáférési, helyreigazítási és visszavonási jogokkal rendelkeznek a rájuk vonatkozó információk tekintetében. 

A résztvevők a jogaik gyakorlásához levélben fordulhatnak a Gumitár Kft. kommunikációs részlegéhez a következő címen:  

Gumitár Kft. 2040 Budaörs, Bimbó u. 38.  

vagy elektronikusan: info@autogumiakcio.hu

Azok a személyek, akik a sorsolás befejezése előtt élnek az adataik törlési jogával lemondanak a részvételükről. 


A vis maior 

Gumitár Kft. nem vállal semmilyen felelősséget, ha a promóció szervezését megzavaró vis maior események vagy önhibáján kívüli események (beleértve a technikai problémákat is...) következtében a szóban forgó értékesítési promóciót le kell rövidítenie, meg kell hosszabbítania, el kell halasztania, módosítására vagy törlésére kényszerül.

Minden jog fenntartva.
Gumitár Kft
 

 

 

A promóció időtartama: 2018.05.18 – 2018.07.01

A sorsolás időpontja: 2018.07.05

 

A promócióban részt vehet mindenki, aki a megadott időintervallumon belül vásárolt a www.autogumiakcio.huweboldalon, like-olta az Autogumiakco.hu Facebook oldalát és kommentben megosztotta, hogy milyen gumiabroncsot vásárolt.

A játékban minden nagykorú, természetes személy részt vehet, aki Magyarországon állandó lakcímmel rendelkezik.

Ez alól kivétel az webáruház és az értékesítési pont alkalmazottai és vezetői, a Point S hálózat tagjai, valamint az összes ilyen személy családja.

 

A promóció ideje alatt begyűjtött személyes adatok:

 

A résztvevő neve

A vásárolt gumiabroncsok mérete, márkája

A nyertestől begyűjtendő személyes adatok:

A nyertes neve

A vásárolt termékek pontos megnevezése

A vásárlást igazoló számla vagy szállítólevél másolata

A nyertes elérhetősége a kapcsolattartáshoz

 

A sorsolást követően a nyertest privát üzenetben értesítjük, és 2018.07.13-ig be kell nyújtania a nyeremény folyósításához szükséges igazoló dokumentumokat: 

  • a vásárlást igazoló számla, 2018. május 18. és 2018. július 01. közötti dátummal. 
  • A banki adatok (bankszámlaszám)


Amennyiben ezen igazoló dokumentumok a megadott határidőn belül nem kerülnek továbbításra a szervező részére, úgy kell tekinteni, hogy a résztvevő véglegesen lemond a nyeremény folyósításáról.  Az elveszített nyeremény nem kerül újra elosztásra.

 

A fődíj: a nyertes visszakapja a teljes vásárlásának az összegét, de maximum 50.000 forintot. Amennyiben a vásárlás végösszege nem haladta meg az 50.000 forintot, a különbözet nem kerül megfizetésre. Abban az esetben, ha a vásárlás végösszege meghaladta az 50.000 forintot, a nyertes, csak a promóciós szabályzatban meghatározott 50.000 forintot kapja vissza.

 

Személyes adatok

 

Az adatkezelés felelőse a Gumitár Kft. 2040 Budaörs, Bimbó u. 38.  

A játékban való részvételt semmilyen módon nem befolyásolja az adatkezelőtől vagy partnereitől származó közvetlen marketing anyagok fogadása.

A promóció keretében összegyűjtött adatok kizárólagosan a jelen célokra alkalmazhatóak. A résztvevő következő adatait érintik: a neve, az utóneve és a gumiabroncsainak vásárlásai előzményei.

Az adatkezelés célja a „Nyerd vissza vásárlásod értékét” promóció lebonyolítása.

A résztvevők tájékoztatást kapnak az adataik feldolgozásáról, valamint arról, hogy miért van szükség azokon bármilyen műveletet végezni.

 

A résztvevők személyes adatai sorsolás lezárásáig kerülnek megőrzésre.

A személyes adatok a Gumitár Kft. számára kerülnek összegyűjtésre, harmadik fél nem használhatja fel azokat. 

A személyes adatok védelméről szóló rendelettel összhangban a résztvevők hozzáférési, helyreigazítási és visszavonási jogokkal rendelkeznek a rájuk vonatkozó információk tekintetében. 

 

A résztvevők a jogaik gyakorlásához levélben fordulhatnak a Gumitár Kft. kommunikációs részlegéhez a következő címen:  

Gumitár Kft. 2040 Budaörs, Bimbó u. 38.  

vagy elektronikusan: info@autogumiakcio.hu

 

Azok a személyek, akik a sorsolás befejezése előtt élnek az adataik törlési jogával lemondanak a részvételükről. 


A vis maior 

 

Gumitár Kft. nem vállal semmilyen felelősséget, ha a promóció szervezését megzavaró vis maior események vagy önhibáján kívüli események (beleértve a technikai problémákat is...) következtében a szóban forgó értékesítési promóciót le kell rövidítenie, meg kell hosszabbítania, el kell halasztania, módosítására vagy törlésére kényszerül.

Mai napi akciós gumink!
HANKOOK - W310 - téligumi adatlap
téligumi
255/40 R18
Súly index: 99
Sebesség index: V
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
98.120 Ft
Akciós ár:
51.790 Ft (47 %)

Ossza meg ismerőseivel!
Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint

Autógumi gyártók

APOLLO
BARUM
BF GOODRICH
BRIDGESTONE
CONTINENTAL
DAYTON
DEBICA
DELINTE
DUNLOP
FALKEN
FIRESTONE
FORTUNE
FULDA
GENERAL TIRE
GOODYEAR
GT RADIAL
HANKOOK
INFINITY
KINGSTAR
KLEBER
KORMORAN
KUMHO
LAUFENN
MATADOR
MAXXIS
MICHELIN
MIRAGE
NANKANG
NEXEN
NOKIAN
PIRELLI
POINT-S
ROADSTONE
ROTALLA
ROYAL BLACK
SAETTA
SAILUN
SAVA
SEBRING
SEMPERIT
SPORTIVA
STARFIRE
SUMITOMO
SUPERIA TYRES
TAURUS
TOYO
UNIROYAL
VREDESTEIN
YOKOHAMA
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Téligumik

Nyárigumik

2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva