HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

GYIK


Használja a fő vagy az aloldali gumi keresőt!

segitseg-a-gumi-kereseshezVálassza ki a méretet,pl. 205/55R16. Szélesség-magasság-átmérő.  Ezután azt, hogy téli gumi vagy nyári gumira van szüksége. Ha nem jelöl ki gyártót, akkor válogathat az áruházban szereplő öszes gyártónak a gumijai között. Ha kimondottan egy gyártó gumijára kíváncsi, akkor válasszon a legördülő listában a gumi gyártók közül és ezután kattintson rá a keresés gombra.

Tud szűrni kisteher-személy-4x4 gumira külön-külön, illetve defekttűrő és erősített abroncsokra is. A listában ha megtalálta az Önnek megfelelő abroncsot akkor a darabszám megadásával teheti ezt be a kosárba, ezután minimális adatok megadásával már el is küldheti a megrendelését. A küldésről kap egy tájékoztató email-t, ami nem a rendelés jóváhagyását jelenti, hanem azt,hogy az automatikus rendszer fogadta az ajánlatunkra történt érdeklődését.

A kollégáink telefonos vagy emailben történő visszaigazolása után lép életbe a megrendelés,ekkor egyeztetjük a szállítás vagy személyes átvétel időpontját és az esetlegesen felmerülő kérdéseire válaszolunk. Ilyenkor van mód a kívánt termék megrendelésének lemondására, vagy a típus változtatására. 

Ezután Önnek nincs más dolga, mint várni a futárt, ami hamarosan kiszállítja a megrendelt terméket. Személyes átvétel esetén a megbeszélt időpontban átveheti a terméket műhelyeinkben, a számla kiegyenlítésére az átvételkor kerül sor, kivéve előreutalás esetén.

Ha házhozszállítást kért, akkor a számlát a termék csomagolásában találja ami egy öntapadós zacskó a gumira ragasztva. Reméljük tudtunk segíteni és megtalálja a megfelelő gumit webáruházunkban.  Kellemes, minőségi de mégis egyszerű vásárlást kínálunk és kívánunk.