HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
NOKIAN WR D4
155/70R13 75 T
20 135 Ft helyett
19 890 Ft
NOKIAN
NOKIAN WR D4 155/70R13 téli gumi

155/70R13 NOKIAN WR D4 - téli gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
B
68
20 135 Ft helyett
19 890 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Finnország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Nokian - Wr d4 gumi jellemzői:

Amit a NOKIAN WR D4 téli gumiról tudni érdemes


A Nokian márkától már megszokhattuk, hogy a téli gumik fejlesztésében élen járnak, aminek a NOKIAN WR D4 téli gumi is jó példája. A Nokian nem tagadta meg skandináv gyökereit, és ezzel az abronccsal is bizonyítja, hogy ért a téli abroncsokhoz. A NOKIAN WR D4 téli gumit úgy alakították ki, hogy a változékony téli időjárást is kibírja, hiszen mostanában a telek meglehetősen megváltoztak. Nemcsak a hó és a hideg jelent kihívást az abroncsoknak, hanem a latyak vagy a hirtelen enyhülés is. A NOKIAN WR D4 téli gumit azonban úgy alakították ki, hogy havas, jeges, nedves és száraz utakon is egyaránt jó teljesítményt nyújtson. 


A NOKIAN WR D4 téli gumi, ahogyan minden Nokian abroncs felső-közép kategóriás, vagyis jó minőséget és kedvező árakat garantál. A jó ár-érték arány és a magas minőség egyik jó példája ez az abroncs, melyet leginkább olyan sofőröknek javasolnak, akik csak minimális kompromisszumot hajlandóak kötni, és mindennapi vezetéshez keresnek jó minőségű téli abroncsot. Akik nem szeretnének azon tanakodni, hogy vajon lesz-e hó és jég télen, hanem bármilyen időjárás is jön, biztonságos vezetési élményt akarnak.


Mit nyújt a NOKIAN WR D4 téli gumi?


A Nokian saját téli gumi tesztelő üzemmel rendelkezik, ahol nemcsak a havat és jeget, de a latyakot is tudják szimulálni, így a NOKIAN WR D4 téli gumit is úgy alakították ki, hogy a latyakos felületeken is optimális teljesítményt nyújtson. A stabil irányíthatóság a nyíl alakú mintázatkialakításnak is köszönhető, ahogyan a speciális gumikeveréknek is. A havas és jeges utakon is jó tapadást garantál a speciális mintázat, emellett azonban az abroncsa mély hóval is megbirkózik a Mélyhavas Booster kialakításnak köszönhetően. 


A speciális gumikeverékbe nagyobb mennyiségû szilícium-dioxid vegyület került, aminek köszönhetően az abroncs kisebb gördülési ellenállást garantál, ezzel pedig csökken az üzemanyag-fogyasztás és a káros anyagkibocsátás is. A NOKIAN WR D4 széles méretkategóriában kapható, így minden autós megtalálhatja a számára ideális méretet. 


A NOKIAN WR D4 téli gumi nemzetközi abroncsteszt eredményeiről


A már 2015 óta van a piacon, és azóta számos teszteredmény született. Tesztelte már az ADAC és az Autobild is, de az AutoMotorSport és az Autozeintug tesztelői is nyilatkoztak már a képességeiről. Már az első évben több méretkategóriában is ajánlott és különösen ajánlott minősítéseket szerzett, de érdemes megnézni a legfrissebb eredményeket is, ugyanis az abroncs az elmúlt évek alatt nem rontott a teljesítményén, hiszen 2021-ben is ajánlott minősítésekkel gazdagította a márka hírnevét. A NOKIAN WR D4 téli gumi, ahogyan 2015-ben, úgy napjainkban is megállja a helyét. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek