HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
ROTALLA S210
215/40R17 87 V
33 445 Ft
ROTALLA
ROTALLA S210 215/40R17 téli gumi

215/40R17 ROTALLA S210 - téli gumi 87 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
E
72
33 445 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

87

A(z) Rotalla - S210 gumi jellemzői:

  1. Rotalla S210 téli gumival biztonságban az utakon

Alacsony ár, megbízható minőség, ezek a Rotalla S210 téli gumi legfőbb tulajdonságai. A személyautók számára fejlesztett ki a kínai Rotalla, ami nagymértékben automatizált gyárakban gyártja, gyártatja ezeket az abroncsokat, így tudják garantálni az alacsony árat. Ami természetesen nem ment a minőség kárára, hisz ezek az abroncsok kategóriájukban jól teljesítenek, biztonságosak. 


A téli gumik piaca egyre szélesedik. Persze ez is olyan, mint bármi más, amit vásárolunk. Fontos az ár, a minőség, és a legfontosabb az, hogy a lehetőségeink mellett az igényeinket is felmérjük. Aki keveset autózik, nyilván nem szeretne hatalmas összegeket téli gumira fordítani, akinek régebbi, kisebb teljesítményű autója van, nem fog nagy teljesítményű, prémium abroncsot választani, mert felesleges. A Rotalla egy alacsony árfekvésű abroncsmárka, téli, nyári és négyévszakos gumikat is kínálnak. 

Kompromisszumok nélkül: Rotalla S210

Aszimmetrikus futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy a téli útviszonyok mindegyikén megállja a helyét. A gumi jól tapad a nedves és a száraz felületen egyaránt, és nem kell tartani attól sem, hogy a hóban, a jeges úton is megállja a helyét. Mindez fontos, hiszen a tél számos kihívást tartogat az úton lévőknek. 


Szélsőséges út- és hőmérsékleti viszonyok alakulhatnak ki, és egy téli guminak minden ilyen felületen jól kell teljesítenie. A Rotalla S210 jól tapad valamennyi útfelületen, hisz mintázatát úgy alakították ki, hogy ne csússzon meg a havon, kapaszkodjon a jégen és hogy a vizes úton se ússzon fel a vízre. Így minimalizálták az úgynevezett aquaplaning kockázatát. Amire télen bizony nagy esély van, gondoljunk csak a hirtelen hóolvadásokra, amikor bárhol kialakulhatnak vízátfolyások, tócsák, melyekre ráhajtva is fontos, hogy irányítható maradjon az autó. 

Ár-érték arányban kiváló 

A Rotalla S210 azt tudja, amit tudnia kell egy téli abroncsnak. Megbízható, jól tapad, nem csúszik meg. Persze teljesítménye nem olyan, mint a prémium márkáké, de stabil, és bátran útnak lehet vele indulni. Ezt támasztják alá a felhasználók is, akik rendre magas pontszámokat adnak a különböző teszteken ennek a téli guminak. 


Biztonságos, stabil és ár-érték arányban kiváló választás. Nem kell lemondani a minőségről azoknak sem, akik alacsony árú, olcsó téli gumit vásárolnak. Aki kerüli az extrém helyzeteket és távolságokat, és nem szeretne vagy nem tud sokat rászánni a téli gumira, mindenképp érdemes megfontolnia a Rotalla S210 téli abroncs beszerzését. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek