HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
ROYAL BLACK ROYAL COMFORT
165/80R13 83 T
14 230 Ft
ROYAL BLACK
ROYAL BLACK ROYAL COMFORT 165/80R13 nyári gumi

165/80R13 ROYAL BLACK ROYAL COMFORT - nyári gumi 83 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
70
14 230 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

MANUFACTURER_QUALITY_

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

83

A(z) Royal black - Royal comfort gumi jellemzői:

Kényelmes és megbízható: Royal-Black Royal Comfort nyári gumi

Személyautók számára ideális választás a Royal-Black Royal Comfort nyári gumi, ami egy kényelmes választás. A Royal-Black egy holland márka, japán és kínai háttérrel, egy versenyképes márka, amiben egyesül a kínai gyártás potenciálja a japán szaktudással, mindez egy európai piacon. Többféle abroncsot gyártanak, személyautók, SUV-k, teherautók és buszok számára egyaránt. 

Fókuszban a  minőség

Minőség és megbízhatóság, ezt kínálják a Royal-Black abroncsai. Amikor valaki nyári gumit vásárol és ellátogat egy webáruházba, általában széles kínálattal találja szemben magát. Ezek között vannak prémium abroncsok, középkategóriások és olcsók egyaránt. Fontos, hogy az igényeinket összehangoljuk a lehetőségekkel és ez alapján hozzuk meg a döntést. Azt is vegyük figyelembe, hogy egy nyári gumi szettet nem egy évre veszünk és inkább szánjunk rá magasabb összeget. Nézzük meg, mit mondanak a teszt eredmények és milyenek a felhasználói vélemények az adott abronccsal kapcsolatban. 


Ezek alapján már kaphatunk egy átfogóbb, szélesebb képet az adott abroncsról, ami később megkönnyíti a választást. Érdemes hallgatni ezekre a véleményekre, persze óvakodva a szélsőségesen jó, illetve szélsőségesen rossz véleményektől. Azt is megnézhetjük, hogy mit mond az adott gyártó a saját abroncsáról, milyen erősségeket emel ki és milyen gyengeségeket említ. Egy-egy gyártó sem csak egy modellt kínál az adott méretben, és mindegyiknél mások az erősségek, gyengeségek. 

Mit nyújt a  Royal-Black Royal Comfort nyári gumi?

Ez a kérdés, a válasz pedig az, hogy kényelmet és megbízhatóságot. A gumi mind mintázatában, mind szerkezetében megfelel a nyár kihívásainak. Úgy alakították ki, hogy védje az autót az aquaplaning ellen. Kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik, még nagyobb sebességnél is stabil. Ennek pedig kiemelten nagy jelentősége van egy nyári gumi esetében. Hisz a tél sokszor a kompromisszumokról szól, a csökkent látási viszonyok és a nehéz útviszonyok mellett igencsak le kell mondani a vezetési élményről. 


Ezzel szemben nyáron már sokkal ideálisabbak a körülmények, a törvényes keretek között sokan szeretik élvezni a sebességet. A nagyobb sebesség azonban nagyobb kockázatokat is rejt magában, így kiemelten fontos, hogy olyan abroncs kerüljön az autóra, ami nagy sebességnél is precízen, pontosan irányítható. A  Royal-Black Royal Comfort nyári gumi egy ilyen abroncs, ami emellett stabil a kanyarokban, nagy sebességnél is, nem beszélve arról, hogy a vízelvezetés is az egyik nagy erőssége. Amikor esik az eső, sokszor megáll a víz az úton, amikor pedig egy-egy ilyen részre hajtunk, nem tudhatjuk hogy milyen mély is a víz. Az abroncs feladata kivezetni a vizet a gumi felületéről, ellenkező esetben ez a vízréteg az abroncs és az út közé kerül, így az autó irányíthatatlanná válhat. 


A  Royal-Black Royal Comfort nyári gumi egy alacsony zajszinttel rendelkező abroncs, aminek puha oldalfala hozzájárul a még kényelmesebb, kellemesebb vezetési élményhez.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia