HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
ROYAL BLACK Royal Winter
215/55R17 98 H
42 880 Ft helyett
27 315 Ft
ROYAL BLACK
ROYAL BLACK Royal Winter 215/55R17 téli gumi

215/55R17 ROYAL BLACK Royal Winter - téli gumi 98 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
D
72
42 880 Ft helyett
27 315 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

MANUFACTURER_QUALITY_

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

98

A(z) Royal black - Royal winter gumi jellemzői:

  1. Royal Black Royal Winter téli abronccsal biztonságban az utakon

A Royal Black Royal Winter egy megbízható téli gumi, amit Kínában gyártanak. A Royal Black számára fontos a jó  minőség és a kedvező ár, e kettő együtt teszi ezeket az abroncsokat egyre népszerűbbé szerte a világban. A téli gumik piacán is egyre népszerűbbek, hisz abroncsaik magas kopásállóságúak és biztosítják a vezetés élményét télen is. 


Egy téli guminak nagyon sok mindennek meg kell felelnie, hisz a tél számos kihívást tartogat az úton lévőknek. Gondoljunk csak a hatalmas havazásokra, az olvadó, majd megfagyó hóra, az esőre, a latyakra. Egy téli guminak ezeken a szélsőséges útfelületeken is meg kell állnia a helyét, ezen kívül pedig még a hőmérsékleti ingadozások közepette is jól kell tapadnia. Legyen akár extrém hideg.

Royal Black Royal Winter téli gumival a havas utakon

A futófelületi  mintázatát úgy alakították ki, hogy egyaránt jól tapadjon a havas, a jeges és a nedves, száraz úton is. A jó fékezhetőség szintén alapkövetelmény, hisz télen a csökkent látási viszonyok mellett bizony gyakrabban van szükség hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra, manőverezésre. A Royal Black Royal Winter pedig mindezekben a helyzetekben is stabilan tartja az autót. 


Négy tenyérnyi felület – egy adott pillanatban ennyin múlik a biztonság. És hiába jó az autónk, jó állapotú és nagy teljesítményű, ha nem megfelelő téli gumival szereljük fel, vagy épp télen is nyári gumival autózunk, akkor bizony nem csak saját magunkat tesszük ki veszélynek, hanem másokat is.  A téli gumik fontosságát nem győzik a szakemberek hangsúlyozni. Plusz hét fok alatt a nyári abroncsok veszítenek rugalmasságukból, nem tapadnak olyan jól. És ugyan a legnagyobb sorok az első nagyobb havazás után alakulnak ki a gumiszerelő műhelyeknél, ennek nem kellene így lennie. 

Mintázat és gumikeverék – a télre tervezve

A  Royal Black Royal Winter téli abroncsot úgy alakították ki, hogy kiválóan tapadjon a jeges és a havas úton is. A futófelület lamelláinak új, innovatív kialakítása hozzájárul ahhoz, hogy a gumi a maximális mértékben érintkezzen az útfelülettel. A középső bordáit úgy alakították ki, hogy rendelkezzen üres részekkel, ezek tovább javítják a tapadást és nem utolsó sorban csökkentik a menetzajt. 

Széles körkörös és oldalsó barázdái pedig a víz és a latyak hatékony kivezetéséért felelnek, így elkerülve, vagy legalábbis  minimalizálva a vízen való felúszás kockázatát. A  Royal Black Royal Winter jó választás azoknak, akik szem előtt tartják a kedvező árat, de nem mondanak le a jó minőségről. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek