HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
ROYAL BLACK ROYAL A/S
175/70R13 82 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
ROYAL BLACK
ROYAL BLACK ROYAL A/S 175/70R13 négyévszakos gumi

175/70R13 ROYAL BLACK ROYAL A/S - négyévszakos gumi 82 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

MANUFACTURER_QUALITY_

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

82

A(z) Royal black - Royal a/s gumi jellemzői:

Megbízható és kényelmes vezetés kedvező áron- ezt biztosítja a Royal-Black Royal A/S négyévszakos gumija

Ha a négyévszakos abroncsok kipróbálásán törjük a fejünket, tökéletes választás lehet számunkra akár a Royal-Black Royal A/S négyévszakos gumija. Ez az abroncs kimondottan a személygépjárművek vezetői számára kínál egy olyan korszerű megoldást, melynek köszönhetően többet nem kell a szezonális abroncscserével járó teendőkkel, és kiadásokkal foglalkozniuk. 

A négyévszakos abroncsok azoknak az autóvezetők számára lehet remek választás, akik a megvásárolt gumijukat egész év során, időjárástól függetlenül, télen és nyáron egyaránt használni szeretné. Ezek az abroncsok úgy lettek kifejlesztve, hogy tökéletes tapadást biztosítanak a vezető számára akár téli akár nyári útviszonyokról is legyen szó.

Royal Black Royal A/S négyévszakos gumi korszerű abroncsgyártó-technológiákkal jött létre

Az autósok közül elég kevesen tudják, hogy a Royal-Black Royal A/S négy évszakos abroncsa félig japán, félig pedig kínainak számít. A gyártó célja, hogy olyan abroncsokat hozzon létre, melyeket korszerű gumiabroncsgyártó-technológiák segítségével kimagasló vezetési kényelemmel, és dizájnos külsővel jelenjen meg. Az utóbbi néhány év során a gyártó hatalmas technológiai fejlődésen ment keresztül, ennek köszönhetően termékeiknek a legfőbb jellemzői a magas szintű megbízhatóság, strapabíróság, és a kedvező ár. 

A gyártó az abroncsai megalkotása során szem előtt tartotta a vásárlók igényeit, a vezetési kényelmet, ehhez pedig számos korszerű újítást vetett be. Mindezt remekül bizonyítja a számos pozitív vásárlói vélemény, és visszajelzés, és az abroncstesztek is, melyet a Royal-Black termékekről olvashatunk. A Royal-Black Royal A/S négyévszakos abroncs egy kiváló, költségkímélő, gazdaságos megoldás lehet az olyan autósok számára, akik az átlagos tempójú, városi vezetést részesítik előnyben. Ez az abroncs remek ár-érték arányban megvásárolható, ennek köszönhetően a gépjármű vezetők egyik legnagyobb kedvence. 

Mit tudnak a Royal-Black abroncsai? 

A Royal Black Royal A/S négyévszakos gumiabroncs a precíz kezelhetőségének hála, biztonságos vezetést nyújt az autósok számára időjárástól függetlenül, legyen szó nyári hőségről, vagy téli mínuszokról. A Royal-Black márka személygépjárművekre, és teherautókra gyárt strapabíró abroncsokat téli, nyári, és négyévszakos változatokban is. Termékeiket manapság már gyorsan, és könnyedén megvásárolhatjuk az online felületeken is, különböző webáruházak oldalain.

A Royal-Black csereabroncsok tömkelegét szállítja a világ számos területeire. A gyár sorozatgyártása során rengeteg abroncs-modellt tud rövid idő alatt létrehozni, és kiszállítani. A cég mára már több mint 300 gumi méretet, és 12 modellt biztosít az abroncsvásárlás előtt álló emberek számára. A négyévszakos abroncsok magukba foglalják a szezonális (a téli, és a nyári) gumik legfontosabb tulajdonságait, ennek köszönhetően tudjuk őket az év bármely szakában használni. A Royal-Black Royal A/S négyévszakos gumiabroncsot anyagösszetétele, kialakítása, és mintázata is elősegíti, hogy megfelelő tapadást, kiváló féktávot, és zajszintet, biztosítson az autósok számára. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia