HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA ADVAN Sport V107
265/35R20 99 Y
60 325 Ft
YOKOHAMA
YOKOHAMA ADVAN Sport V107 265/35R20 nyári gumi

265/35R20 YOKOHAMA ADVAN Sport V107 - nyári gumi 99 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
A
73
60 325 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

99

A(z) Yokohama - Advan sport v107 gumi jellemzői:

A Yokohama Advan Sport V107 nyári gumi felváltja az elődjét

A Yokohama Advan Sport V107 nyári gumi egy ultranagy teljesítményű gumiabroncs, amely kezdetben 30 csereméretet kínált a 305/35R23 111Y XL-től a 225/40ZR18 92Y XL-ig, azonban az év végéig összesen 80 méretben lesz elérhető.

A Yokohama szakemberei szerint a Yokohama Advan Sport V107 nyári gumi fokozatosan felváltja az Advan Sport V105-öt, mint a Yokohama globális ultranagy teljesítményű zászlóshajó abroncsát. Ez a gumi a prémium és a nagyteljesítményű személygépkocsik, SUV-k és elektromos járművek számára lett kifejlesztve. 

A Yokohama eddig is egy prémium gyártó hírében állt, amit az is bizonyít, hogy az Advan abroncsok a világ számos vezető prémium autóján eredeti felszerelésként jelennek meg, miközben a globális motorsporteseményeken való használatuk is egyre gyakoribb.

A Yokohama Advan Sport V107 nyári gumi teljesítménye

Ami a Yokohama Advan Sport V107 nyári gumit illeti, a Yokohama szakemberei kifejtik, hogy az Advan Sport V105 koncepcióját követték, amely a vezetési teljesítmény tökéletes egyensúlyát biztosítja, miközben kiváló kényelmi és biztonsági jellemzőket kombinál, hogy az új gumiabroncs minden körülmény között nagyszerűen teljesítsen. Ma már mindegy, hogy a forró betonról vagy a vizes utakról beszélünk, a kormányozhatósága felülmúlja az elődje által elért magas szintet.

A gumiabroncs különleges aszimmetrikus futófelületi mintázatot kapott, ami segít a teljesítmény javításában. Ehhez kapcsolódik hozzá a gumikeverék különlegessége, amit a legmodernebb gyárakban dolgoztak ki, hogy még jobban növelje a tapadást. A legtöbb felhasználó könnyűszerrel veszi a nyári hónapokat, pedig a gyors hőmérsékletingadozás és a csapadékban gazdag hetek megnehezítik a közlekedést. A V107 abroncs azonban a vizes és a száraz utakon is tökéletes fékezést produkál, ami a nagy teljesítményű járműveknél ugyanolyan fontos szempont.

Kinek ajánlott?

A Yokohama Advan Sport V107 nyári gumi korszerű mátrix vázszerkezetet alkalmaz, amelyet elődjénél is használtak, ugyanakkor megjelenik benne az aramidszál is, ami a futófelület merevségéről gondoskodik. Ezek az új jellemzők megnövelik a tapadási, fékezési és kormányozhatósági képességét, amiről nemcsak a tesztek, hanem a felhasználói vélemények is tanúbizonyságot tesznek. A webáruházban is kapható abroncs sötét dizájnt kapott, ami még jobban passzol a kategóriájában szereplő járművekhez. Nem véletlen, hogy a vásárlás azoknak ajánlott, akik a legjobb megoldást keresik a gépkocsi számára, és tényleg a minőségre törekednek.

Legyen szó akár személyautókról, akár nagyobb SUV járművekről, a Yokohama bizonyította a rátermettségét. A szakma az egész világon elismeri, mivel mindig gondoskodik a biztonságról, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is figyelembe veszik. A Yokohama Advan Sport V107 nyári gumi alacsony gördülési ellenállással indul neki az utazásnak, ami azt jelenti, hogy a vezetőnek kevesebb üzemanyag-fogyasztással kell szembenéznie, ami egyre fontosabb szempont Magyarországon is.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek