HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA BluEarth Winter V906
185/50R16 81 H
34 300 Ft
YOKOHAMA
YOKOHAMA BluEarth Winter V906 185/50R16 téli gumi

185/50R16 YOKOHAMA BluEarth Winter V906 - téli gumi 81 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
34 300 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

81

A(z) Yokohama - Bluearth winter v906 gumi jellemzői:

  1. Havas úton is jól kezelhető a  Yokohama BluEarth Winter V906

Prémium minőség kedvező áron, ez a  Yokohama BluEarth Winter V906 téli gumi. A nedves utakon ugyanúgy megállja a helyét, mint a száraz viszonyok között. Gumikeverékét úgy alakították ki, hogy jól tapadjon még a legnagyobb hidegben is, speciális polimerek gondoskodnak arról, hogy a havas úton is jól tapadjon a gumi. A téli időszak kihívásainak tehát maximálisan megfelel, tökéletes biztonságos nyújtva használójának. 


Ezen kívül a mintázatát is úgy alakították ki, hogy prémium teljesítményt nyújtson a különböző útfelületeken, a mintázati blokkjai egyenletesen helyezkednek el, a talaj nyomása is egyenletesen oszlik el, így lesz még jobb a tapadása. 

A Yokohama BluEarth Winter V906 háromdimenziós lamelláival jobban tapad

A mintázatát úgy alakították ki, hogy kiemelkedően jó legyen a tapadása a havas, jeges úton. Erről a háromdimenziós lamellák gondoskodnak, melyek mind a tapadásért felelnek. A jégen, a havas úton és a száraz felületen egyaránt. A gumi szinte kapaszkodik a hóban és a jégen, nem csúszik meg fékezéskor sem, kiválóan tapad a kanyarokban, hirtelen irányváltoztatásokkor is. A téli időszakban egyébként is nagyobb figyelemmel kell közlekedni az utakon és még a gondos előkészületek ellenére is elfordulhatnak kockázatos, veszélyes szituációk. Ilyenkor egyáltalán nem  mindegy, hogy mekkora a fékút, hogy ha hirtelen irányt kell változtatni, akkor ezt meg tudjuk-e stabilan tenni. 


A Yokohama BluEarth Winter V906 abronccsal igen a válasz, hisz mind egyenes úton, mind hirtelen manővereknél, kanyarokban is stabil a gumi, mint ahogy fékezéskor és gyorsításkor is. A tél kihívásainak tehát megfelel. Ez az abroncs is a BluEarth család tagja, ami azt jelenti, hogy környezetbarátabb a hagyományos abroncsoknál. Hosszabb a futásteljesítménye, alacsonyabb a gördülési ellenállása. Ezáltal lassabban kopik, kevesebb üzemanyag fogy, így több szempontból is kíméli a környezetet. 


A teszteken a havas úton való nagyszerű tapadásával emelkedik ki kategóriájából. A fékezési teljesítménye havas úton is rendkívüli, a féktávolság. A V alakú barázdák, az egyenletesen igazított blokkok és a háromdimenziós lamellák harmóniájának összehangolásával érték el a nagyszerű tapadást. Az érintkezési felület kialakításánál is arra törekedtek, hogy jobb tapadást, jobb irányíthatóságot érjenek el. A Yokohama BluEarth Winter V906 azok számára jó választás, akik számára fontos a kiváló minőség és akik télen is rendszeresen használják autójukat a legszélsőségesebb körülmények között. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia