HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA BluEarth-4S AW21
225/65R17 106 V
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
YOKOHAMA
YOKOHAMA BluEarth-4S AW21 225/65R17 négyévszakos gumi

225/65R17 YOKOHAMA BluEarth-4S AW21 - négyévszakos gumi 106 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
72
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

106

A(z) Yokohama - Bluearth-4s aw21 gumi jellemzői:

Amit Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumiról tudni érdemes 


A Yokohama BlueEarth 4s AW21 a Yokohama prémium kategóriás abroncsmárka személyautókra tervezett modellje. Az abroncs egy egész évben kiváló teljesítményt nyújt, és kifejezetten kompakt, kis vagy nagy családi autókra, közepes szedánokra kifejlesztették ki. Ezzel a modellel a Yokohama belépett a négyévszakos személyautó abroncsok piacára, hiszen eddig elsősorban négyévszakos terepjáró abroncsokat találtunk a kínálatában. 


A hazai kínálatban is megtalálható az abroncs, legyen szó webáruházakról vagy kereskedésekről. A méretek tekintetében is széles termékpalettával találkozhatunk, ugyanis 14", 15", 16", 17", 18", 19" hüvelykes kerékátmérőben és 175-255 milliméter közötti kerékátmérőbe is elérhető már az abroncs. 


A Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumi főbb jellemzői


A Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumi egy olyan abroncs, amelytől kiváló teljesítményt várhatunk el egész évben. A speciális futófelületi mintázati kialakításnak köszönhetően megnövekedett tapadást ér el az abroncs a nedves és havas téli utakon. Az újfajta kialakításnak köszönhetően a fékezési teljesítménye is meglepően jó a Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos guminak nedves útfelületeken. A mintázati kialakítás és az újfajta keverék magasabb futásteljesítményt teszt lehetővé. 


A mintázatban széttartó, V alakú csatornák és keresztirányú, szűkebb csatornák helyezkednek el, melyek gyorsabb vízelvezetést tesznek lehetővé, így nyárson és télen egyaránt jobban telesít az abroncs esős időben, emellett a kialakítás a vízen futás veszélyét is csökkenti. Az újfajta lezárt szilika polimereknek köszönhetően alacsony a hőtermelés az abroncs futófelülete alatt, így jobb tapadást ér el, mint más négyévszakos abroncsok. A speciális keveréknek köszönhetően az abroncs egyenletesebben kopik, így tartósabb is lett. 


Amiről a Yokohama BluEarth-4S AW21 abroncs nemzetközi teszteredményei árulkodnak


A Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumi 2019-ban mutatkozott be a nemzetközi abroncsteszteken, pontosabban az Autobild Univerzális gumiabroncs teszten a 225/45 R17 méretkategóriában. Az abroncs a 15. helyet szerezhette meg, ezzel pedig egy jó minősítést is. A következő évben is az Autobilt tesztelői vizsgálhatták, ezúttal a 205/55 R16 méretkategóriában. Az abroncs a középmezőnyben kapott helyet, és egy jó minősítést. A 2020-as évben a Autoklub ČR Univerzális gumiabroncs teszten is megmutatkozhatott a Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumi szintén a 205/55 R16 méretű gumik között, mely egy 5. helyet jelentett az abroncsnak. 


Az eredmények is jól mutatják, hogy a Yokohama négyévszakos személyautó abroncsa jó választás lehet, ha minőségi és megbízható abroncsot keresünk az all season szegmensben. A Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumi azok számára készült, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, és minden időjárási körülmény között megbízható abroncsot keresnek. Ha esedékes a négyévszakos abroncs vásárlása, akkor a Yokohama BluEarth-4S AW21 négyévszakos gumit is érdemes lesz számításba venni. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek