HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA BluEarth ES32
195/65R15 91 T
25 725 Ft
YOKOHAMA
YOKOHAMA BluEarth ES32 195/65R15 nyári gumi

195/65R15 YOKOHAMA BluEarth ES32 - nyári gumi 91 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
68
25 725 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

91

A(z) Yokohama - Bluearth es32 gumi jellemzői:

A Yokohama BluEarth ES32 nyári gumi a tartósságról és a tapadásról híres

A Yokohama BluEarth ES32 nyári gumi a népszerű BluEarth sorozat egyik legkeresettebb változata. Ez az abroncs a legmagasabb minőségű (prémium) termékek közé tartozik, a japán beszállító legjobb tulajdonságainak és még jobb teljesítményének kombinációja. A mérnökök és a tervezők három alapvető jellemzőre összpontosítottak a gyártás során, amelyekre egy jó nyári gumiabroncsnak szüksége van: nagyon jó nedves tapadás, hihetetlen tartósság, alacsony gördülési ellenállás. 

Emellett a Yokohama által kezdeményezett BlueEarth koncepció a természetvédelemhez is szorosan kapcsolódik. A japán vállalat arra törekszik, hogy a gyártott termékek előállítása, forgalmazása és újrahasznosítása a lehető legkisebb mértékben terhelje a környezetet. A BlueEarth gumiabroncs sorozat az ember- és környezetbarát gumiabroncs ágazat modern fejlődésének szimbóluma, amelyben élünk.

A Yokohama BluEarth ES32 nyári gumi tulajdonságai

A Yokohama BluEarth ES32 nyári gumi szimmetrikus futófelülettel van ellátva, amelynek fő feladata a víz elvezetése nedves útfelületen való közlekedés közben. Ez különösen kora tavasszal fontos, amikor az alacsony hőmérséklet és a gyakori esőzések miatt sokkal nagyobb a járművezetőkre leselkedő potenciális veszély. A biztonságot és a jó tapadást a gumiabroncs mentén található 3 széles barázda biztosítja. Hogyan működnek? Ha a gumiabroncs nedves felülettel érintkezik, a víz összegyűlik a barázdákban, és a futófelületi blokkok a felülethez tapadhatnak, a gumiabroncs középső barázdájában lévő további barázdák segítenek a víz elvezetésében és jobb tapadást biztosítanak. 

A futófelület oldalain további bemetszések vannak, hogy az autó a pályán maradjon és jól kanyarodjon, még dinamikus vezetés közben is. A Yokohama BluEarth ES32 nyári gumi innovatív keverékből készül, amelynek összetételét többek között narancsolajból választották ki. Ez a természetes összetevő, amely a kőolajokat helyettesíti, az alapja a gumiabroncsok kiváló tapadásának. Ezenkívül a modellek rugalmasak, ami növeli a gumiabroncs és a talaj közötti érintkezési felületet.

Kinek való?

A tesztek szerint ez az abroncs tökéletesen megfelel az igényes vezetőknek is. A felhasználói vélemények egyetértenek a jó tulajdonságaival, a vásárlók első kézből tapasztalják a használatának az előnyeit. Innentől kezdve azoknak ajánlott a vásárlás, akik a legjobb minőséget keresik, és a nyári hónapok során is biztonságosan akarnak közlekedni. Az innovatív gumikeverék a legnagyobb forróságot is könnyedén bírja, miközben a heves esőzés sem tehet benne kárt.

A webáruházban is kapható gumik több méretben érhetőek el, ami még több vezetőnek kedvez. Ha pedig arra gondolunk, hogy a Yokohama az egyik legfelkapottabb gumiabroncsgyártó cég, akkor még biztosabbak leszünk a vásárlásban. A különleges futófelületi kialakításnak hála olyan gumit kapunk, aminek alacsony a gördülési ellenállása, így az üzemanyag-fogyasztás is lényegesen mérséklődik. Igen, a Yokohama BluEarth ES32 nyári gumi nagyszerű választás mindenki számára.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek