HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA BluEarth Winter V905
225/65R17 102 H
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
YOKOHAMA
YOKOHAMA BluEarth Winter V905 225/65R17 téli gumi

225/65R17 YOKOHAMA BluEarth Winter V905 - téli gumi 102 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
C
72
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

102

A(z) Yokohama - Bluearth winter v905 gumi jellemzői:

  1. Sportos teljesítmény a Yokohama BluEarth Winter V905 téli gumitól 

A Yokohama BluEarth Winter V905 a prémium kategóriás, nagy teljesítményű sportautók számára kifejlesztett téli gumi. A Yokohama Japánban alapított abroncsgyártó, ma már Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban készülnek az abroncsok. Több mint száz éves múlttal rendelkező cég, ami a kezdetektől kiemelkedő szerepet tölt be a technológiai fejlesztések területén. Abroncsait sportos, nagy teljesítményű autók számára tervezi, ilyen téli gumi a Yokohama BluEarth Winter V905 is. 


A tél sok-sok kihívást tartogat az úton lévőknek, a téli gumi szerepe pedig nagyon fontos abban, hogy a kihívásoknak meg tudunk-e felelni. Hiába van felkészítve az autó a télre, hiába megbízható, erős, hiába nagy a teljesítménye, ha a téli gumi nem megfelelő, akkor ezt a teljesítményt nem tudjuk kihasználni. Hogy miért? Mert a nem megfelelő téli gumival nem biztonságos. A sebesség, a manőverezés, a fékezés, a gyorsulás sem. Ahhoz, hogy sportautónkat télen is a rendeltetésének megfelelően tudjuk használni, szükség van egy prémium kategóriás abroncsra, melyet kifejezetten a nagy teljesítményre terveztek. 

SUV-k, sportos autók számára ideális: Yokohama BluEarth Winter V905

Nézzük, hogy is lesz a  Yokohama BluEarth Winter V905 egy biztonságos, stabil, kiemelkedő tulajdonságokkal bíró abroncs. Egyrészt mintázatának, másrészt anyagösszetételének köszönhető mindez. Cikkcakkos hosszanti csatornáival és változó szögű oldalsó csatornáival válik még stabilabbá, aminek különleges jelentősége van a kanyarokban, irányváltoztatásokkor. Télen ezeknek igencsak megnő az esélyük, gondoljunk csak arra, hogy a csökkent látási viszonyok között milyen manőverezésre lehet szükség. 


A mintázata forgásirányos, ezen belül pedig körkörös mikrolamellákkal gondoskodik arról, hogy a havas és jeges úton való fékezéskor még jobban tapadjon. Széles ferde hornyai vannak, ezek csökkentik a vízen felúszás kialakulásának kockázatát, így gyorsan vezetik el a latyakos és a vizet. Környezetbarát, hisz csendes, alacsony a gördülései ellenállása, kevesebb az üzemanyagfogyasztása és kopásállóbb is. A futófelület alatti hőtermelés is alacsonyabb, az utazás pedig ezzel az abronccsal csendes, kényelmes, komfortos. 


Aki tehát prémium minőségű téli abroncsot keres sportautójára, hobbiterepjárójára, mindenképp érdemes megfontolnia a Yokohama abroncsit, hisz ezek megbízhatóak, tartósak és kényelmes vezetési élményt kínálnak. Ilyen abroncs a  Yokohama BluEarth Winter V905 is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek