HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701
225/50R17 98 W
65 555 Ft
YOKOHAMA
YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 225/50R17 nyári gumi

225/50R17 YOKOHAMA ADVAN FLEVA V701 - nyári gumi 98 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
67
65 555 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

98

A(z) Yokohama - Advan fleva v701 gumi jellemzői:

A Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi kényelmes és sportos választás

Kényelmet és biztonságot kínál a Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi, ami a japán prémium abroncsokat gyártó Yokohama egyik kiváló terméke. Ennél a guminál tökéletes egyensúlyban van egymással a sportosság és a kényelem. Az abroncs kiválóan kezelhető a nedves és a száraz úton egyaránt. Jól kanyarodik, jól fékezhető, jól is gyorsul és mindezt száraz és nedves úton is biztonságosan teszi. 

Fókuszban a sportos abroncsok

Ezek mind fontos szempontok a választásnál, aki pedig nagy teljesítményű, sportos abroncsot  keres, érdemes alaposan feltérképeznie a kínálatot. Rengeteg abroncs van ma a piacon, érdemes szűkíteni ezeket a találatokat. Így hasznos, ha elolvassuk a felhasználói véleményeket, mint ahogy az is, hogy ha vásárlás előtt egy webáruházban megnézzük, hogy milyen az abroncs súlyindexe, sebességindexe, természetesen a pontos méret ismeretében. A teszt eredmények is számítanak a választásnál, ezeken a teszteken pedig a Yokohama abroncsai rendre az élmezőnyben végeznek. 

A  Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi kivételes teljesítményt nyújt

Nézzük is meg, hogy mitől is lesz a  Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi kiváló választás a sportos vezetők számára. Egyrészt a futófelületi mintázat merevségét megnövelték, ami hozzájárul a precízebb kezelhetőséghez, pontosabb kormányozhatósághoz. A talajérintkezési felületet optimalizálták és csökkentették az abroncs zaját, ami fokozza a menetcsendet. Nagy sebességnél különösen zavaró lehet egy hangosabb abroncs, tehát az abroncs tervezői mindig is figyelmet fordítottak erre, a Yokohamánál is. 


Irányított mintázata révén fokozza a vízelvezetést, gyorsan és hatékonyan szorítja ki a vizet a felületéről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Széles, karmos és villám alakú barázdái mind mind felelnek a jó teljesítményért, a kiváló kormányozhatóságért, a jól fékezhetőségért, dinamikus gyorsulásért. Mindezt kanyarban és egyenes úton is nyújtja az abroncs. Az úgynevezett bütyökhornyok tovább növelik a teljesítményt úgy, hogy közben elnyomják a pattogó zajt. 


A  Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi kinézetében is különleges, vonzó dizájnja felhívja magára a figyelmet, hisz egy dinamikus, agresszív képet nyújt magáról. Az irányított futófelületi mintázat éleinek egy része az útfelület felé néz, ezek is hozzájárulnak a még jobb teljesítményhez. A  Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi tehát egy nagy teljesítményű, személyautók számára készült abroncs, ami igazán vonzó és sportos megjelenésű. És nem csak a megjelenése sportos, hanem a teljesítménye is, hisz nagy sebességnél is kiválóan tapad, kanyarokban és egyenes úton egyaránt. Kopásálló és sportos kialakítása ellenére különösen komfortos és halk abroncs. Aki tehát egy kiváló sportos gumit keres nagy teljesítményű autójára és fontos neki, hogy a biztonság mellett az abroncs alacsony kopással rendelkezzen és hogy csendes is legyen egyben, érdemes a  Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumit választania. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek