HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
NANKANG AW-6
185/60R14 82 H
20 300 Ft
NANKANG
NANKANG AW-6 185/60R14 négyévszakos gumi

185/60R14 NANKANG AW-6 - négyévszakos gumi 82 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
C
70
20 300 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

82

A(z) Nankang - Aw-6 gumi jellemzői:

A Nankang AW-6 négyévszakos gumi egész évben használható

A Nankang AW-6 négyévszakos gumi egyre több országban terjed el, miközben maga mögött hagyja az ismeretlen márkákat. A vállalat legelőször a 40-es években alakult meg, de később hatalmas változásokon esett át. A megújulás azt jelentette, hogy a cég a tőzsdén is megjelent, majd hamar bemutatták az újabbnál újabb abroncsokat. A négyévszakos gumi nagyon gyorsan elterjedt a köztudatban, és azóta is megállás nélkül fejlődik.

A négyévszakos jelző azt jelenti, hogy az abroncs minden egyes évszakban használható, a nyári forróságtól kezdve a téli fagyokig. A speciális gumikeverék bírja a csúszós utakat, de ugyanúgy megbirkózik az extrém forrósággal is. A futófelület szerkezetét mindig úgy tervezik meg, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse a vizet, így az aquaplaning kockázata is sokkal alacsonyabb. Ehhez jön hozzá az alacsony gördülési ellenállás, tehát az alacsony fogyasztás, ami minden felhasználót érdekelni szokott.

A Nankang AW-6 négyévszakos gumi előnyei

A Nankang AW-6 négyévszakos gumi egész évben használható gumiabroncs. Úgy tervezték meg, hogy megfeleljen az igényes vezetők elvárásainak a városi utakon, sportutakon, miközben a személygépkocsik és SUV járművek is használhatják. Minden időjárási körülmény között biztonságos. A 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) minősítés biztosítja, hogy a gumiabroncs megfelel a legszigorúbb teszteknek a kedvezőtlen időjárási körülmények között. A futófelületi rétegek nagyszerű teljesítményt nyújtanak a hideg évszakokban, a nyári stílusú vállak pedig kiválóan viselkednek száraz időben, miközben kanyarstabilitást biztosítanak.

Ez az egyik legelterjedtebb négyévszakos abroncs. Leginkább a személygépkocsiknak készült, ahol a baráti árak mellett nagyszerű minőséget kínál. A gyártó arra figyelt a tervezésnél, hogy még jobban elvezesse a vizet, miközben a futófelület szélessége 6%-kal nőtt az elődjéhez képest. Ez hozzájárul a jeges utakon tanúsított jó irányíthatóságához is, ami minden vezető számára fontos. A futófelületi-blokk kialakítása végig csökkenti a menetzajt, ami még kényelmesebbé teszi a vezetést. A megújult gumi a felhasználói vélemények szerint is kiválóan teljesít.

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánlott a vásárlás, akik megfizethető abroncsot keresnek, de nem akarnak lemondani a minőségről. Azért választják sokan a webáruházban kapható Nankang abroncsokat, mert biztosak a hosszú élettartamban, és az Európai Unió által kért tanúsítványokkal is rendelkeznek. Igaz, hogy a cég eleinte alacsony profilú abroncsokkal dolgozott, és főleg olcsó szériákat dobtak a piacra, de végül áttértek a prémium járművekre is. Először a SUV kategóriában szereztek tapasztalatot, majd a személygépkocsiknak kezdték el a gyártást.

Azóta a Nankang neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal legyen szó akár nyári, akár téli, akár négyévszakos abroncsokról. Ezek között a Nankang AW-6 négyévszakos gumi a legigényesebb felhasználóknak is megfelel, még a legextrémebb körülmények között is nagyszerű vezetést garantál.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia