HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
YOKOHAMA ADVAN Sport V103S
265/35R20 99 Y
100 770 Ft
YOKOHAMA
YOKOHAMA ADVAN Sport V103S 265/35R20 nyári gumi

265/35R20 YOKOHAMA ADVAN Sport V103S - nyári gumi 99 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
B
73
100 770 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs, Audi A7
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

99

A(z) Yokohama - Advan sport v103s gumi jellemzői:

Nagy teljesítmény, jó tapadás – ezt kínálja a Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi

A Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi maximális vezetési élményt kínál nagy teljesítményben. Ezt az abroncsot kifejezetten a nagy teljesítményű, sportos autók számára fejlesztették ki. A Yokohama története több  mint száz évvel ezelőtt kezdődött Japánban, ma már az Egyesült Államokban folyik a gyártás egy része. 


A Yokohama számára különösen fontos a sportos, nagy teljesítményű abroncsok piacán való meghatározó jelenlét, ezek a gumik vannak a vállalat fókuszában. Erre specializálódtak tehát és ez meg is látszik eredményeiken. A Yokohama abroncsai rendre az élmezőnyben végeznek a különböző teszteken, legyen szó akár az ADAC, akár más szervezetek, szaklapok tesztjeiről, és a vásárlói vélemények is azt mutatják, hogy ezek az abroncsok kiválóak a maguk nemében, kategóriájában. Vásárlás előtt érdemes alaposan szétnézni a webáruházak kínálatában és több szempontot egyszerre mérlegelve meghozni a legjobb döntést. 

Jól tapad és jól kezelhető

Ezt kínálja a  Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy minden körülmény között megállja a helyét. Nagy sebességnél is jól kormányozható, kiváló a tapadása, jól kanyarodik, jól fékezhető. Minden tekintetben kiváló teljesítményt nyújt tehát. Köszönhető ez szerkezetének, mintázatának és futófelületi kialakításának. A  Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi kiválóan tapad, rugalmas és erős. Fontos tudni, hogy precízen, pontosan kezelhető, jól kormányozható még nagy sebességnél is. Mindezt pedig száraz és nedves úton egyaránt tudja. Kényelmes, csendes vezetési élményt tesz lehetővé úgy, hogy a biztonságos és a magabiztosságot egyaránt garantálja. 


Ez az abroncs a Yokohama Advan sorozatának egyik zászlóshajója, ultra nagy sebességgel is biztonságosan használható, mutatja ezt Y-sebességindexe is, ami maximális 300 km/órás sebességet jelent. Ez egy kifejezetten kiegyensúlyozott abroncs, ami megnyilvánul a sportos teljesítményben, száraz és nedves úton egyaránt. Fontos, hogy jól vezethető abroncs, alacsony zajszinttel, és számos más kiváló tulajdonsággal. A  Yokohama Advan Sport V103S nyári gumit nagy teljesítményű, tuningolt autók számára egyaránt ajánlják. 

A  Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi címkéje

Az abroncsok kiválasztásánál fontos megnézni, hogy milyen a súlyindexük és a sebességindexük, különösen akkor, amikor nagy sebességgel közlekedő, nagyobb súlyú autóról van szó. Ezen kívül azonban az abroncs címkéjén három adatot találunk még, ezek azt mutatják meg, hogy milyen az abroncs az üzemanyag-hatékonyság, a nedves úton való fékezhetőség tekintetében és hogy mennyire csendes, avagy zajos abroncs. A  Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi címkéjén azt látjuk, hogy az A-tól E-ig terjedő skálán, ahol az A a legjobb osztályzat, az üzemanyag-hatékonyság tekintetében a D osztályban helyezkedik el, míg a nedves úton való fékezhetősége szerint a B-kategóriában. A  Yokohama Advan Sport V103S nyári gumi zajszintje pedig 71 decibel. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek