HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Ultrac Vorti R PLUS
265/35R20 99 Y
71 900 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Ultrac Vorti R PLUS 265/35R20 nyári gumi

265/35R20 VREDESTEIN Ultrac Vorti R PLUS - nyári gumi 99 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
B
71
71 900 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs 2db
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

99

A(z) Vredestein - Ultrac vorti r plus gumi jellemzői:

Vredestein Ultrac Vorti R Plus nyári gumi – megbízható, kényelmes választás

A Vredestein Ultrac Vorti R Plus nyári gumit a személyautók számára fejlesztették ki, extrém teljesítménnyel. Úgy tervezték meg, fejlesztették ki, hogy a legnagyobb teljesítményt nyújtsa minden körülmények között. Egy prémium kategóriás abroncs, ami megbízható, tartós és kényelmes is egyben. 

Népszerű abroncsok

A Vredestein abroncsai egyre népszerűbbek hazánkban is, ami nem véletlen, hisz ezek kiváló minőségű gumik, melyek elérhető áron kaphatók. Amikor valaki sportos, nagy teljesítményű autója számára keres nyári gumit, sokféle terméket talál a webáruházakban. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni, hogy melyek azok, melyek megfelelnek az igényeknek. Ehhez első körben az igényeket kell felmérni, azt, hogy milyen autóra, milyen használatra keresünk nyári gumit. Innen érdemes elindulni, aztán például el lehet olvasni a vásárlói véleményeket, ezek – eltekintve a kiugróan jó vagy rossz értékelésektől – alapján általában hiteles képet kaphatunk egy adott nyári gumiról. De ugyanígy segítenek a tesztek is, az ADAC és több más szervezet, szaklap is rendszeresen teszteli az abroncsokat. 

Mit kínál a Vredestein Ultrac Vorti R Plus nyári gumi?

Maximális teljesítmény sportautókhoz – ezt kínálja a Vredestein Ultrac Vorti R Plus nyári gumi, ami egy kiemelkedően nagy teljesítményű abroncs, és mint ilyen, a nagy teljesítményű autók számára tervezték. Sportélményt, maximális vezetési élményt kínál. Hogy mit is takar ez? Például azt, hogy nagy sebességnél is stabil, jól kanyarodik, jól fékezhető, jól gyorsul. Száraz és nedves úton egyaránt megállja a helyét és hirtelen manővereknél is biztonságos. Precízen, könnyen kormányozható, jól reagál. 


Úgy tervezték meg a Vredestein Ultrac Vorti R Plus nyári gumi profilját, hogy minimális mértékben deformálódjon kanyarodás közben, így biztosítva a közvetlen és kiszámítható kormányzási pontosságot. Az abroncs peremalapja nagyobb az átlagnál, az oldalfala pedig merevebb szerkezetű. Ez hozzájárul a még jobb stabilitáshoz a kanyarokban és egyenes utakon egyaránt, valamint a kitűnő fékezési teljesítményhez száraz felületen. Nem csak mintázatában és szerkezetében igazodik a sportautók által támasztott kihívásokhoz, hanem futófelületi keverékében is. Úgy tervezték meg, hogy a polimerek és a gyanták kiegyensúlyozott elegyet alkossanak, így gondoskodva a még jobb tapadásról és kedvezőbb kopási tulajdonságokról. 


Mindemellett ez egy viszonylag csendes abroncs a maga 70 decibeles zajszintjével. Az abroncs címkéjéről továbbá az is kiderül, hogy a nedves úton való fékezhetőségét tekintve az A-tól E-ig terjedő skálán a B kategóriában helyezkedik el, míg az üzemanyag-hatékonyság tekintetében a D besorolást kapta. A sebességindexre is érdemes figyelni, különösen a sportautók esetében, ez mutatja meg ugyanis azt, hogy mekkora az a maximális sebesség, amivel biztonságos az abroncs használata. A Vredestein Ultrac Vorti R Plus nyári gumi esetében ez Y-kategóriát, azaz 300 km/órás maximális sebességet jelent. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia