HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Ultrac Vorti PLUS
265/35R18 97 Y
57 275 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Ultrac Vorti PLUS 265/35R18 nyári gumi

265/35R18 VREDESTEIN Ultrac Vorti PLUS - nyári gumi 97 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
B
71
57 275 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

97

A(z) Vredestein - Ultrac vorti plus gumi jellemzői:

A Vredestein legújabb UHP abroncsa: Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumi


Az Apollo Vredestein BV 2021-ben dobta piacra a Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumit, ami Vredsetein Untrac Vorti modelljének továbbfejlesztett változata. Az Ultrac Vorti a nagyteljesítményű és ultra nagyteljesítményű autók abroncsa, és azok számára készült, akik a sportos vezetési élményt részesítik előnybe, ehhez pedig nagyteljesítményű autóval is rendelkeznek. A Vredestein Ultrac Vorti PLUS egyesíti magában mindazt, amit egy nagyteljesítményű nyári abroncstól elvárhatunk. 


Az abroncs még viszonylag újnak számít az abroncspiacon, ennek ellenére széles méretválasztékban érhető el a hazai és nemzetközi webáruházak és kereskedések kínálatában. Elsősorban 18” és 22” hüvelykes kerékátmérőben, illetve 225 és 335 milliméter szélességben találunk méreteket az abroncs termékpalettáján. 


Amit a Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumi főbb technikai tulajdonságairól tudni érdemese


A Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumi ötvözi magában a Vredestein Ultrac szériájának pozitív tulajdonságait, és a nagy teljesítményű autósok igényeit. A végeredménye egy olyan abroncs lett, amit nagy sebesség mellett is kivételes tapadást és fékezhetőséget ér el. A futófelületi mintázat kialakításában megfigyelhetőek a széles és mély hosszanti barázdák, melyek segítenek a hatékonyabb vízelvezetésben, ezáltal pedig jobb tapadást és fékezhetőséget ér el az abroncs esős időben is, emellett pedig csökken a vízen futás, vagyis az aquaplanning veszélye is. 


A Vredestein Ultrac Vorti PLUS száraz útfelületi tapadása is kiváló, a mintázati kialakításnak köszönhetően jobb lett az abroncs útkapcsolata az elődeihez képest, ez pedig gyorsabb kormányzási választ tesz lehetővé. Az abroncs nagy sebesség mellett is stabil és biztonságos úttartást garantál. A Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumi komfort szempontjából is figyelemre méltó, nemcsak alacsony zajszintet, de alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is elér az újfajta keveréknek köszönhetően. 


A Vredestein Vorti PLUS abroncs nemzetközi abroncsteszt eredményeiről 


A Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumi még viszonylag újnak számít a Vredestein kínálatában, de már 2021-ből és 2022-ből is számolhatunk be teszteredményekről, melyek pontos képet adhatnak az abroncs minőségéről. A 2021-es évben a Tyre Reviews UHP nyári abroncstesztjén a tesztelők összességében pozitívan nyilatkoztak az abroncsról, a véleményük szerint Vredestein Ultrac Vorti Plus rendkívül stabil száraz kezelhetőséggel rendelkezik, jó kormányozhatósággal és nagyon jó hőállósággal. 


A 2022-es eredmények közül szintén a Tyre Reviews UHP nyári abroncsteszt eredményéről lehet beszámolni, mely szintén hasonlóan jó eredményt hozott az abroncs számára, ezúttal egy 8. helyet. A tesztelők egy kényelmes, jó teljesítményt nyújtó gumiabroncsként jellemezték a Vredestein Ultrac Vorti PLUS-t. Az Autobild eredményéről mindössze részeredmények tudhatóak, az viszont bizonyos, hogy a Vredestein Ultrac Vorti PLUS nyári gumi a legjobb nedves felületi kezelés különdíjával gazdagodott a 2022-es évben. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek