HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Sprint+
255/40R17 98 Y
68 525 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Sprint+ 255/40R17 nyári gumi

255/40R17 VREDESTEIN Sprint+ - nyári gumi 98 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
73
68 525 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

98

A(z) Vredestein - Sprint+ gumi jellemzői:

Modern formatervezés és magas teljesítmény, ez a Vredestein Sprint+ nyári gumi

A Vredestein Sprint+ nyári gumi egy modern abroncs, ami tökéletesen illik a klasszikus vonalvezetésű autókhoz. Tartós és megbízható választás, jól kormányozható és kanyarodás közben is stabil, köszönhető ez az aszimmetrikus futófelületi mintázatának. Korszerű felépítése és az alkalmazott futófelületi mintázata révén száraz és nedves úton egyaránt jól teljesít. Gyorsan és hatékonyan szorítja ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát.

Miért fontos az abroncs címkéje?

Az abroncsoknak is megvan a maguk formája, divatja, és fontos, hogy amellett, hogy megbízható abroncsot választunk, az illjen is az adott járműhöz. Ez a nyári gumi modern, mégis klasszikus, így a klasszikus vonalvezetésű járművekhez ajánlott. Vásárlás előtt fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mit is kínál egy abroncs, milyen alapvető tulajdonságai vannak. Ezt bármelyik webáruház felkeresésekor megtudhatjuk, hisz bárhol megtaláljuk az abroncs címkéjét. Ezen három adatot látunk, az egyik a nedves úton való tapadás, a másik az üzemanyag-hatékonyság, a harmadik pedig a zajszint. A  Vredestein Sprint+ nyári guminál a nedves tapadás az A-tól E-ig terjedő skálán A besorolású, tehát a legjobb minősítést kapta, míg üzemanyag-hatékonyságát tekintve az E kategóriába sorolták az abroncsot, a zajszintje 71 decibel.

 

Ezen a három adaton túl a teszt is segítségünkre lehet abban, hogy melyek is a legjobb abroncsok az általunk keresett méretben. Az ADAC, a német autós szervezet és több más szaklap is teszteli az abroncsokat, ezen kívül pedig a vásárlói véleményekre is bátran hagyatkozhatunk. A Vredestein abroncsok egyre népszerűbbek hazánkban is, ami nem véletlen, hisz ezek a gumiabroncsok megbízhatók, tartósak és kedvező áron érhetők el. A Vredestein egy középkategóriás abroncsmárka Hollandiából, a vállalat története még az 1900-as évek elején kezdődött, már már az indiai Apollo tulajdona a Vredestein.

Fókuszban a Vredestein Sprint+ nyári gumi

Mintázatában, szerkezetében és futófelületi anyagában is igazodik a kihívásokhoz, az olyan autók számára fejlesztették ki, melyeknek vintage méretre van szükségük, modern technológiával. Aszimmetrikus öt bordás mintázatuk révén jól kezelhetők a kanyarokban, a folytonos középső borda pedig hozzájárul a még jobb tapadáshoz és erős stabilitást biztosít gyorsulásnál és erős fékezésnél is. Mindemellett ez egy precízen irányítható, jól kezelhető abroncs. Ami az aquaplaning elleni védelemmel is rendelkezik, erről széles körkörös és a középső bordák gondoskodnak, melyek lehetővé teszik a víz gyors és hatékony távozását. Így elkerülhető a vízen felúszás, aminek nyáron ugyanúgy megvan a kockázata, mint a téli időszakban.

A Vredestein Sprint+ nyári gumi ideális választás azoknak, akik megbízható nyári abroncsot keresnek klasszikus vonalvezetésű autójukra, egy modern technológiával gyártott abroncsot, ami egyedi megjelenésével hozzájárul a harmonikus összképhez.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia