HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Quatrac Pro
235/45R19 99 W
73 465 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Quatrac Pro 235/45R19 négyévszakos gumi

235/45R19 VREDESTEIN Quatrac Pro - négyévszakos gumi 99 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
B
72
73 465 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

99

A(z) Vredestein - Quatrac pro gumi jellemzői:

A Vredestein UHP szegmensbe készült négyévszakos abroncsa: Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumi 


A Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumi egy olyan négyévszakos abroncs, amelyet kifejezetten nagy teljesítményű személyautókhoz és városi terepjárókhoz terveztek, vagyis minden időjárási körülmény között biztonságos vezetési élményt garantál a sportos vezetési stílus szerelmeseinek is. A hazai kínálatnak is állandó szereplője a Quatrac Pro, legyen szó webáruházakról, kereskedésekről vagy szervizekről egyaránt. 


Amit a Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumi tulajdonságairól tudni érdemes 


A Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumit kifejezetten úgy tervezték, hogy a nagyteljesítményű autók igényeit is figyelembe vették, és azok számára is jó választás, akik a sportos vezetési stílust részesítik előnyben. A mintázati kialakításnak köszönhetően a Vredestein Quatrac Pro 10%-kal hatékonyabb nedves tapadást ér el, mint elődjei, emellett rövidebb féktávot és kiemelkedő kezelhetőséget is. A téli időszak sem jelent kihívást az abroncs számára, legyen hideg vagy havas az útfelület, ugyanis a külső merevebb vállblokkok lehetővé teszik, hogy hidegebb, és enyhén havas időben is megfelelő féktávot és irányíthatóságot érjen el az abroncs. 


Mivel kimondottan nagy teljesítményű személyautókhoz és városi terepjárókhoz fejlesztették ki, a Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumi nagy sebesség mellett is képes megőrizni a tapadását, időjárási viszonyoktól függetlenül. A fejlesztők teljesítményközpontú kialakítást terveztek az abroncs számára, vagyis kifejezetten úgy alkották meg, hogy a lehető legmagasabb terhelést is jól bírja, és a lehető legtartósabb lehessen. Ennek eredményeként az abroncs olyan futófelületi mintázatot és keveréket kapott, amely magasabb futásteljesítményt tesz lehetővé. 


Amiről a Vredestein Quatrac Pro abroncs nemzetközi abroncsteszt eredményei árulkodnak


A Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumi, ahogyan a többi Quatrac modell, számos nemzetközi abroncsteszten mutatta már meg, hogy miért is tartják a felső-középkategóriás abroncsok között az egyik legjobb választásnak. Az első teszteredmények még 2019-ben születtek, amikor is az Autobild a 225/45 R17 méretkategóriában először a 3. helyen jutott a legjobb húszba, majd ott a végső összesítésben a 2. helyet szerezhette meg, ezzel együtt pedig egy példás minősítést. A következő évben az ADAC tesztelői is vizsgálták, ezúttal a 235/55 R17 méretkategóriában. A legjobb zaj eredmény mellett, egy 6. helyet is bezsebelhetett az abroncs. 


A Tyre reviews szintén 2020-ban vizsgálata a 225/45 R17 méretű abroncsok között, mely egy ajánlott minősítést hozott a Vredestein Quatrac Pro négyévszakos guminak. A 2021-es évben újra az Autobild tesztelő vizsgálták, ezúttal a 225/50 R17 méretkategóriában, ami a legjobb nedves útfelületi eredményt, egy negyedik helyet és egy JÓ+ minősítést jelentett az abroncs számára. Jól látszik tehát, hogy a Vredestein Quatrac Pro négyévszakos gumi bár egy középkategóriás abroncs, de sokszor eléri a prémium minőséget is. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek