HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Comtrac 2
225/65R16 112 R
49 960 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Comtrac 2 225/65R16 nyári gumi

225/65R16 VREDESTEIN Comtrac 2 - nyári gumi 112 R

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
C
B
71
49 960 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

R

SÚLY INDEX

112

A(z) Vredestein - Comtrac 2 gumi jellemzői:

Kisteher abroncs a Vredesteintől, ami jól bírja a mindennapi terhelést: Vredestein Comtrac 2 nyári gumi


A Vredestein Comtrac 2 nyári gumi a Vredestein nyári kisteherautó abroncsainak legújabb darabja. A Vredestein Comtrac már önmagában is jó vásárlói véleményeket tudhatott magáénak, de a márka úgy érezte tudnak még többet is nyújtani, így pedig létrehozták a Vredestein Comtrac 2-t, ami magasabb futásteljesítményt és nagyobb terhelhetőséget tesz lehetővé, mint elődje. Az abroncs stabilabb lett, és hosszabb élettartamot is elértek a fejlesztők. Jó választás lehet olyan vállalkozások számára, ahol fontos a minőség és költséghatékonyság, ugyanis a Vredestein Comtrac 2 mindkét tulajdonságot egyesíti magában. 


A kedvező árak mellett egy minőségi és tartós abroncs jött létre, amely a kisteherautók mindennapi megterhelését is jól viseli, és magas futásteljesítményt ér el. Teszteredmény még nem született a Vredestein Comtrac 2 esetében, ugyanakkor a vásárlói vélemények pozitívnak mondhatóak. A hazai webáruházi és kereskedési kínálatban elsősorban 15” és 17” hüvelykes kerékátmérőben találhatjuk meg a Vredestein Comtrac 2 abroncsot, és 195-235 milliméter szélességben. A Vredestein egy középkategóriás abroncsmárka, vagyis a jó ár-érték arány a Comtrac 2 abroncsot is jellemzi. 


Amit a Vredestein Comtrac 2 nyári gumi technikai jellemzőiről tudni érdemes


A Vredestein Comtrac 2 nyári gumi robosztus és tartós felépítésű, hiszen úgy tervezték meg, hogy jól bírja a mindennapi megterhelést, ami egy kisteher abroncs esetében alapvető elvárás. A kisteher és kisbusz abroncsok esetében ugyanis elvárás, hogy hatékonyak, biztonságosak és stabilak legyenek, még akkor is, ha nagy távolságokat kell megtenni. Erre pedig a Vredestein Comtrac 2 tökéletesen alkalmas. Az újfajta mintázati kialakítás lehetővé teszi, hogy az abroncs nagyobb stabilitást és precízebb kormányozhatóságot érjen el. 


Mivel az abroncs kiváló kezelhetőséget ér el, így biztonságosabb is, legyen szó nedves vagy száraz útfelületekről egyaránt. A szélesebb és mélyebb futófelületi barázdák lehetővé teszik, hogy esős időben a víz gyorsabban távozzon az abroncs alól, így pedig jobb tapadást és rövidebb fékutat ér el az abroncs, emellett az aquaplanning kockázata is csökken. Az alacsonyabb gördülési ellenállás elérésével az abroncs az elődeihez képest hatékonyabb üzemanyag-fogyasztást is garantál. A végeredmény egy gazdaságosabb és megbízhatóbb abroncs. 


Akiknek megéri a Vredestein Comtrac 2 abroncsokat választani 


A Vredestein Comtrac 2 nyári gumit kifejezetten úgy alkották meg, hogy a kisteherautó és kisbusz tulajdonosok magas elvárásaink maximálisan eleget tegyen, és a mindennapi közlekedés megterheléseit is bírja éveken keresztül. Ha a minőség mellett a kedvező árak is szempontot jelentenek az abroncs vásárlás során, akkor a Vredestein Comtrac 2-t mindenképp számításba kell venni, hiszen egy megbízható, tartós és kivételesen jól terhelhető abroncs. Cégek és vállalkozások számára is jó választás a Vredestein Comtrac 2 nyári gumi, mert a költséghatékonyság mellett biztonságos vezetési élményt nyújt. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek