HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Quatrac
225/60R16 102 H
57 375 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Quatrac 225/60R16 négyévszakos gumi

225/60R16 VREDESTEIN Quatrac - négyévszakos gumi 102 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
B
71
57 375 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

102

A(z) Vredestein - Quatrac gumi jellemzői:

Egész évben használható, megbízható középkategóriás abroncs: Vredestein Quatrac négyévszakos gumiról 


A Vredestein Quatrac négyévszakos gumi tökéletes példája annak, hogy egy középkategóriás abroncs is elérhet prémium minőséget. A Quatrac a Vredestein újgenerációs abroncsaink egyike, melyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy egész évben a lehető legmagasabb teljesítményt nyújthassa. Leginkább azok számára lesz jó választás, akik mindennapi vezetéshez keresnek négyévszakos abroncsot, mely nedves és száraz körülmények között is jól működik, de néha havas útfelületeken is közlekedik. 


A hazai kínálatban is elérhető már a Vredestein Quatrac, webáruházakban és kereskedésekben egyaránt. A méretkínálata is meglehetősen széles, bár közel sem annyira, mint más Quatrac modellek esetében. Elsősorban 15” és 16” hüvelykes átmérőben találhatjuk meg a hazai kínálatban. 


A Vredestein Quatrac négyévszakos gumi főbb jellemzőiről


A Vredestein Quatrac egy olyan egész évben használható nagy teljesítményű négyévszakos abroncs, amely bár középkategóriás márkát képvisel, de minőségében eléri a prémium szintet is, amiről a teszteredmények is meggyőzhetnek minket. Az abroncs megbízható, költséghatékony és komfortos, mindent tud, amit egy minőségi négyévszakos abroncstól csak elvárhatunk. Közepesen halk, vagyis zaj tekintében B EU minősítéssel rendelkezik, ugyanakkor kifejezetten üzemanyag-takarékos és hosszú élettartamú abroncs, vagyis meglehetősen gazdaságosnak mondható. 


A Vredestein Quatrac négyévszakos gumi nagyon jó tapadást ér el nedves útviszonyok között, az előző modellekhez képest 10%-kal javult a vízen futás elleni védelem is. Ez a nagyobb érintkezési felületnek köszönhető könnyebben kezelhető, mely jobb útkapcsolatot tesz lehetővé, és hatékonyabb kormányzási választ nedves és száraz útviszonyok között egyaránt. A multifunkcionális polimerekkel ellátott új futófelületi vegyület hosszabb élettartamot garantál, vagyis magasabb futásteljesítményre számíthatunk. 


A Vredestein Quatrac abroncs nemzetközi abroncsteszt erdményei


A Vredestein Quatrac négyévszakos gumi egy többszörösen díjazott abroncs, ezek az eredmények pedig meggyőzhetnek minket arról, hogy igazán jó választás lehet a személyautónk számára. Az abroncs 2020-ban került piacra, először az Autóbild tesztelte a 205/55 R16 méretkategóriában még abban az évben. Az abroncs rendkívül jól teljesített, második helyen jutott tovább az első fordulón a legjobb 20 közé, majd a végső összesítésben is a második helyet szerezhette meg. Mindkét teszten példás minősítéssel jutalmazták. 


A következő évben is hasonlósan jó eredményt ért az abroncs az Autobild teszten, ezúttal a 215/60 R16 méretkategóriában. A legjobb nedves és száraz eredményt is elérte, az összesítésben pedig szintén a második helyet szerezhette meg, több prémium kategóriás abroncsot is maga mögé utasítva. A Tyre reviews 2021-es tesztjén a 205/55 R16 méretkategóriában egy negyedik hely és egy különösen ajánlott minősítés lett a Vredestein Quatrac négyévszakos gumi jutalma. Az eredményekből is jól látszik, hogy a Vredestein Quatrac négyévszakos gumi nagyon jó választás, ha négyévszakos abroncsban gondolkodunk.  

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia