HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Ultrac Satin
225/45R18 95 Y
49 335 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Ultrac Satin 225/45R18 nyári gumi

225/45R18 VREDESTEIN Ultrac Satin - nyári gumi 95 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
71
49 335 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

95

A(z) Vredestein - Ultrac satin gumi jellemzői:

A Vredsetein díjnyertes nyári abroncsa: Vredestein Ultrac Satin nyári gumi


Az Apollo Vredestein BV 2017-ben mutatta be a Vredestein Ultrac Satin nári gumit a Genfi Autószalonon, mely egy nagy teljesítménnyel és ultramodern technológia megoldásokkal ötvözött mindennapi használatra tervezett nyári abroncs. Az elmúlt években nagy sikereket ért el, nemcsak a vásárlói vélemények alapján, de a nemzetközi teszteredmények alapján is. A hazai webáruházi kínálatnak is népszerű darabja, mely számos méretben érhető már el, elsősorban 16", 17", 18", 19", 20" hüvelykes méretekben. A Vredestein Ultrac Satin nyári gumi magas futásteljesítményét már díjazták a legnagyobb abroncsteszteken. 


Amit a Vredestein Ultrac Satin nyári gumi főbb technikai tulajdonságairól tudni érdemes 


Bár a Vredestein egy középkategóriás abroncs, de a Vredestein Ultrac Satin nyári gumi sok tekintetében eléri a prémium szintet is, már ami a minőségét illeti, ezzel pedig új szintre emelte a márka nyári abroncskínálatát. Az abroncs nemcsak magas futásteljesítményt ér el, de alacsonyabb CO2-kibocsátást is, így pedig környezettudatos tulajdonságokkal is bír. A Vredestein Ultrac Satin kivételes tapadást ér el vizes útfelületeken is, melyet egyrészt a különleges, tapadásnövelő gyantának, másrészt a futófelületen elhelyezkedő Z alakú bemélyedésnek köszönhet. 


Ezeknek az újításoknak köszönhetően az abroncs kiváló irányíthatóságot és rövid fékutat garantál esős időben is. Az aszimmetrikus futófelületi kialakítás jobb útkapcsolatot tesz lehetővé, ezzel együtt pedig gyorsabb kormányzási választ is. A merevebb oldalfalak magasabb futásteljesítményt is lehetővé tettek, így hosszabb ideig lesz használható az abroncs az elődjeihez képest. A környezettudatosság jegyében csökkent a gördülési ellenállás, ennek eredményeként pedig a CO2-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztás is. 


Nemzetközi abroncsteszt eredmények a Vredestein Ultrac Satin abronccsal kapcsolatban 


A Vredestein Ultrac Satin nyári gumi már régóta része a Vredestein márka nyári abroncskínálatának, ennél fogva számos teszteredmény is született már az abronccsal kapcsolatban. Az első teszteredmény még 2017-ben született, amikor az Autobild Nyári gumiabroncs teszten az abroncs a 225/50 R17 méretkategóriában példás minősítést szerezhetett. Még ugyanebben az évben a Magazin Gute Fahrt vizsgálhatta az abroncsot 215/55 R17 méretben, ahol egy JÓ minősítéssel is gazdagodhatott. 


A 2018-as évben az ACE / GTÜ / ARBÖ tesztelte a Vredestein Ultrac Satin nyári gumit, ami ezúttal a 235/45 R18 méretkategóriában bizonyíthatott. Az eredmény egy 11. hely és egy ajánlott minősítés lett. 2020-ban több teszten is megmutatkozhatott az Ultrac Satin, az Autozeitung Nyári gumiabroncs tesztjén 6. helyezett lett 225/50 R17 méretben, mellyel egy nagyon ajánlott minősítés is együtt járt, az Autobild tesztjén pedig példás minősítést és egy 3. helyet ért el a 255/55 R18 méretkategóriában. Jól látszik, hogy a Vredestein Ultrac Satin nyári gumi még ennyi év elteltével is egy megbízható és kifogástalan nyári abroncs, melyet érdemes számításba venni. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek